Поводи за празнуване и подаръци винаги ще има. Дали ще бъде рожден ден, сватба или Коледните празници, на нас почти непрекъснато ни се налага да избираме подаръци, които освен подходящи за техния получател трябва да бъдат също оригинални и забавни.

Най-пълният списък от забавни подаръци, с които ще направите празника незабравим.Забавни подаръци

Никой не си пада особено по това да получи скучен и очакван подарък. Това малко или много разваля празника и често води до скрито разочарование.

Затова ние трябва да сме на ниво с нашите подаръци. Вижте нашия списък от забавни подаръци, които ще ви свършат работа за всеки един повод.

Оригинални забавни подаръци


За мъжеподаръци за мъже, забавни подаръци за мъже, блутут тракер

Когато получателят на подаръка е господин с добро чувство за хумор, е добре да вземете това предвид и да му вземете нещо, което да подхожда на неговата личност и което да го изненада, когато го отвори.

 1. Блутут тракер за портфейл - Този малък чип е идеалният закачлив подарък за всички мъже, които непрестанно губят портфейла, ключовете и главите си. Виж тук.
 2. Тениска с негова карикатура - Един забавен и весел начин да покажеш на някого, че той наистина значи нещо за теб. тениска с карикатура
 3. Ароматни свещи за мъже - Възможностите варират от класически аромати за мъже до екстравагантни и смешни идеи като "Прясно окосена трева" или "Бекон".
 4. Комплект готварска престилка + ръкавица на Star Wars - Ако получателят е фен на звездната сага, то този комплект със сигурност ще го зарадва искрено.
 5. Забавна поставка за тиксо - Добър избор на подарък за офис господата. Вариантите се простират от охлюв до човек, седнал на тоалетна чиния.
 6. Крещящо пиле - Забавен подарък, който същевременно е вероятно едно от най-досадните неща, които можете да подарите на някого.
 7. Изкуствени брада и мустаци - Ако вашият получател е от онези злощастни мъже с редки бради и мустаци, то този шеговит подарък е точно за него. Разгледай тук.

За жениподаръци за жени, забавни подаръци за жени, часовник, диспенсър за кърпички, комплект за коктейли

И за дамите, които обичат да се забавляват сме подбрали оригинални и закачливи подаръци, които със сигурност ще ги накарат да се усмихнат и ще направят празника им неповторим.

 1. "Разтaпящ се“ часовник - Часовникът от популярната картина на Салвадор Дали е една оригинална и забавна идея за подарък.
 2. Мини шкафче за визитки - Симпатичен и полезен подарък за бизнес дамите.
 3. Чадър за колело - Ако получателката обича да се придвижва с колело из града една оригинална идея би била предпазителя против дъжд за колоездачи.
 4. Диспенсър за кърпички – Моаи статуя - Практичен избор на подарък, който същевременно ще служи като декорация на помещението.
 5. Дъска за рязане с отделения - Това е нещо изключително практично и полезно за всяка една домакиня, която прекарва част от времето си в кухнята всеки ден.
 6. Комплект за коктейли - Какво по-забавно от това да си приготвиш сам любимия коктейл в домашни условия? Намери тук.
 7. Чаша с нейна карикатура - С този подарък всяка сутрин кафето ще идва в комплект с усмивка. чаша с карикатура

Забавни подаръци за годишнина от сватба


Забавни подаръци за годишнина, Конзола за видео игри, халат, пуканки,Когато ваши близки приятели празнуват годишнина от тяхната сватба е хубаво да им подарите нещо оригинално и неочаквано, което ще донесе усмивки и страхотни спомени. Ето няколко идеи.

 1. Халати със забавна форма или послание - Халати с котешки уши, с опашки или пък с персонални послания за него и за нея са един оригинален и забавен избор на подарък за годишнина.
 2. Подбрани комедии на дискове - За дъждовните вечери, в които единственото, което липсва е свеж и смешен филм.
 3. Машина за пуканки - А какво е хубавия филм без купа горещи и ароматни пуканки? Намери тук.
 4. Билети за посещение на увеселителен или аква парк - Подарете им едно изживяване заедно, което те ще помнят завинаги.
 5. Конзола за видео игри - Ако те харесват да прекарват свободното си време в игри и съревнования, то този подарък е точно за тях.
 6. Два чифта очила за виртуална реалност - За 3D изживявания, които се усещат като истински. Разгледай тук.

Забавни сватбени подаръци


Ако поводът е сватба, същото правило важи с пълна сила - хубаво е вместо нещо скучно и очаквано, подаръците да са оригинални, забавни и неочаквани. Това се отнася както за подаръците за младоженците, така и за тези за гостите.

За гостизабавни подаръци за гости, подаръци за гости, кактус, мини шампанско, мъфин, сапуни

Ако искате да видите още подаръци за гостите на сватбата и не само забавни, но така също и интересни, евтини или луксозни, вижте нашата статия Оригинални Идеи за Подарък за Гостите на Сватба

 1. Мини бутилки шампанско с послания - По неизвестна причина бутилките в миниатюрни размери винаги се възприемат като нещо забавно и събуждат усмивки в хората.
 2. Вързопче със семена за цветя и зеленчуци - Оригинална идея за подарък за гостите на сватба, която в последствие може да прерасне в множество прекрасни градини.
 3. Сапунчета с послание - Малки, декоративни и добре миришещи.
 4. Красиви мъфини - Един забавен и вкусен избор на подарък за гостите на сватба.
 5. Мини растения - Които в последствие ще красят множество бюра, офиси и библиотеки.
 6. Ветрила - Идеята е особено добра, ако сватбата е в някой от горещите месеци от годината.

За младоженци 

подаръци за младоженци, забавни подаръци за младоженци, тениски, фурна за пица, машина за сладоледОсвен тези предложения, още много други оригинални идеи за подаръци за младоженци ще намерите в нашата статия 100+ идеи за подаръци за сватба

 1. Фурна за пица - Това е идеалният подарък за млада двойка. Та кой не обича пица? Разгледайте тук. 
 2. Тениски за него и за нея - Забавен подарък, с който ще подчертаете свързаността между двамата влюбени. Виж тук.
 3. Ваучер за екстремен спорт за двама - С този подарък ще им осигурите общо изживяване, което те няма да забравят никога.
 4. Карикатура за сватба - Подарете им закачлива творба, с която да отбележите тяхната любов. карикатура за сватба
 5. Персонализирани чаши - Чашите за него и за нея са оригинален и весел начин да отбележите сватбата им.
 6. Машина за домашен сладолед - Това е подарък, който ще носи със себе си щастливи моменти дълго време след като е бил подарен.

За ергенско парти

подарък за ергенско парти, папионка, катан, не се сърди човече с шотове, комплект за бира Забавните подаръци са класика в жанра, когато говорим за ергенско парти. Ако обаче търсите оригинални или луксозни изненади за бъдещия младоженец, можете да ги откриете в статията Подаръци за ергенско парти

 1. Дървена папионка - Стилен подарък, който носи в себе си забавен дух и настроение. Разгледай тук.
 2. Настолната игра Катан - Една от най-популярните интересни бордови игри правени някога. Ако той младоженеца харесва груповите дейности, то няма как да сбъркате с този подарък.
 3. Персонализирани чаши за бира - За любителите на бирата чашите, направени лично за тях са нещо наистина незаменимо.
 4. Комплект за правене на бира - И отново за почитателите на пенестата напитка, които винаги са искали да създадат своя собствена бира. Виж тук.
 5. Вратовръзка със забавен дизайн - За онези, които могат да си позволят да бъдат различни и свежи в своето ежедневие.
 6. Парти игра - Рулетка с шотове, Алкохолен мини-голф и други варианти на класически игри, които ще внесат забавно настроение във всяко едно ергенско парти. Намери тук.

За моминско парти

подаръци за моминско парти, розови белезници, еротични зарове, форми за сладки, машина за фрапе Погрижили сме се и за изненада за булката. Макар и тук да сме събрали само по-забавните идеи за подаръци, още много предложения ще намерите в статията Подаръци за моминско парти

 1. Забавни форми за сладки - Ако тя обича да приготвя сладки вкусотии в кухнята - това е един забавен избор на подарък за моминското парти. Виж тук.
 2. Cards against humanity - Забавната игра с карти ще направи всеки един женски купон по-весел и оригинален.
 3. Пантофи-животински лапи - Колкото по-големи толкова по-добре в случая.
 4. Дневник с интересен дизайн - Намерете тефтер или дневник, който да отговаря напълно на личността на получателката и ви гарантираме, че няма да сбъркате.
 5. Пухени белезници - Забавен подарък, за времето насаме с бъдещия съпруг. Виж тук.
 6. Еротични зарове или карти - Един малък намек, че моминският живот вече е към края си.
 7. Машина за фрапе - За любителките на кафето да можеш да си направиш любимата студена напитка вкъщи е незаменим лукс. Разгледай тук.

Забавни подаръци за колеги


Важно е на работното място да има приятна и задружна атмосфера и за тази цел доброто настроение е от изключително значение. Именно затова и подаръците към вашите колеги трябва да бъдат заредени с позитивни емоции.

 1. Магнитна поставка за кламери - С форми на таралежи, човешки глави, коли и други забавни предмети.
 2. Магнитни/лепкави очички - С този малък, но ефективен подарък всичко в офиса ще добие живот и напълно нов вид.
 3. Кукли за пръсти - За онези моменти, в които работата не е чак толкова много и паузите имат нужда от щипка хумор. Виж тук.
 4. Лъжицо-вилица - Подарък специално насочен към вечно гладната колежка.
 5. Nerf пистолети - За да могат колегите ви да стрелят по онези, които не са си свършили задачите както трябва. Намери тук.
 6. Дартс - Страхотен подарък за разпускане в обедната почивка.

За шефазабавни подаръци за шефа, подаръци за шефа, Лампа Heng Balance, Пакман лампа

Независимо дали имате шеф или шефка, ние имаме решение за оригинален подарък. Вижте нашите предложения за шефа 50 Идеи за Подаръци за Шефове и разбира се за шефката Подаръци за шефката – 45 страхотни идеи

 1. Статуетка Отхапана ябълка - Красив и интересен подарък, който ще внесе настроение в работното място на вашия шеф.
 2.  - Това е едно забавно предложение, което ръководителят ви би харесал, особено ако е фен на ретро видео игрите.
 3. Кабината на Доктор Ху за бюро - Класически аксесоар от популярния английски сериал.
 4. Персонализирана табелка - Ако шефът ви има добро чувство за хумор може да му подарите табелка за бюро със забавно име или послание.
 5. Карикатура за шеф - Това е един личен подарък, който е едновременно трогателен и забавен, и показва истинско отношение към човека, който ще го получи.карикатура за шеф
 6. Лампа Heng Balance  - Стилна лампа, която има изключително интерактивен и интересен дизайн. Виж тук.

Забавен коледен подарък


забавни коледни подаръци, маска за ски с брада, игра, чорапиКогато Коледните празници дойдат и семейството се събере под елхата или край уютния огън, доброто настроение е нещо неминуемо. Ето няколко забавни идеи за подаръци, които ще допринесат за това.

 1. Тонколона-куфар - Страхотно изглеждаща тонколонка, която ще весели своя получател дълго време напред.
 2. Диспенсър за сапун Jack Daniel’s - Шеговит и закачлив намек всеки път, когато някой си мие ръцете.
 3. Пижама-костюм - Тук може да изберете между пижама с вид на истински костюм или пък някоя от онези меки и шарени пижами с качулки във форма на животни.
 4. Маска за ски с брада - Забавен избор подарък за любителите на ски спортовете.
 5. Забавни чорапи - Внасят настроение и уют в безцветния зимен ден. Разгледай тук.
 6. Бордова игра - За онези топли и споделени мигове край семейното огнище. Виж тук.

Подаръци за нова годиназабавни подаръци за нова година, ръкавици, шапка

 1. Електрическа възглавница с отопление и дистанционно управление - Загряваща и уютна, електрическата възглавница ще внесе уют и забавно настроение в дома.
 2. Блутут ръкавици - За онези, на които се налага да използват телефона си и в най-студените дни навън. Намери тук.
 3. Огромна възглавница - Забавен подарък, на който можеш да се излежаваш и да си почиваш цял ден.
 4. Гривна за оцеляване - Хубав избор за онези, които обичат да ходят в планината и да приключенстват там.
 5. Зомби-таро - Класическите таро карти с уникален зомби аранжимент.
 6. Зимна шапка с уши - Една закачлива идея, която ще разсмее получателя си.

Забавни подаръци за рожден ден


Рождените дни са важни поводи за празнуване, особено когато са на близки за нас хора. Вижте какви закачливи и оригинални подаръци сме подбрали за този случай.

 1.  - Това е оригинален избор на подарък за онези, които харесват да си купуват ретро плочи за слушане. Виж тук.
 2. Поставка за телефон-ръце - Удобен, практичен и изглеждащ страхотно подарък.
 3. Барбарон - За онези, които обичат да релаксират и да се наслаждават на свободното си време. Намери тук.
 4. Уред за изрязване на перца - Ако получателят свири на китара, уредът за собственоръчни перца от карти-пластика е точно за него.
 5. Чаша за кафе-обектив - Забавен подарък за фотографи.
 6. Карикатура по снимка  - Един уникален избор, за който гарантираме, че получателят никога няма да забрави. карикатура по снимка, забавна карикатура

Надяваме се в нашия списък да сте намерили забавен подарък, който да е перфектен за вашият повод и получател. Ако все още се чудите хвърлете по едно око на нашите статии Оригинални подаръци и Карикатура по снимка - подарък за всеки повод, за повече идеи и вдъхновение. А междувременно не спирайте да се усмихвате и да радвате вашите близки, защото животът е именно за това - да му се наслаждаваме.