Сребърните бижута са любими на много дами, споделят от онлайн магазин https://capino.bg/. Цената им е достъпна, предлагат се в голямо разнообразие, а и лесно се комбинират с всякакви тоалети. Сред тях могат да се открият обеци, гривни, колиета, пръстени и детски модели, подходящи и за подарък. Жените имат възможност да се сдобият както с изчистени накити, така и с украшения с камъни, които придават блясък, а когато са повече – и пищност на изделието.

Защо сребърните бижута са толкова популярни

Модни решения като сребърните бижута за жени са вечната класика и едва ли някога ще спрат да бъдат модерни. Те са идеалното допълнение към ежедневния тоалет и задължителният акцент, когато сме облечени официално и искаме да подчертаем визията си с някое красиво украшение. Носенето на нежно колие или висящи обеци би могло да засили търсения от нас ефект – да сме звездата на вечерта и да привлечем всички погледи върху себе си!

Какви са на мода

Актуални трендове има и при сребърните бижута, които към днешна дата са едни от желаните и купувани видове накити. В топ 3 безапелационно попадат следните продукти:

  • колиетата с висулка – непреходна класика, която и до ден днешен кара женските сърца да бият силно при вида им. Могат да бъдат декорирани с цирконий, с други естествени камъни, или да имат напълно изчистен вид и да излъчват семплост. Елементи като цветя, сърца, кръст и дървото на живота са сред предпочитаните варианти за висулка;
  • висящите обеци – подхождат на всяка форма лице, а и се харесват от по-големия процент от дамите. Това автоматично ги превръща в топ модел бижу, което е удачно най-вече за по-официални и елегантни визии. Предлагат се във всякакви дизайни, някои от които са доста авангардни. Цветни, кръгли, с богата декорация, с родиево покритие и с флорални детайли – вариантите са изключително много;
  • плътните и масивни гривни – те са сред онези сребърни бижута, за които винаги ще намерим място в кутията с накити. Изглеждат много стилно, могат да се носят в ежедневието и са отличен начин да придадем драматизъм на външния си вид. Удобни са и са налични в какви ли не разновидности – с камъни, с висящи елементи, без орнаменти тип “пирон” и др.

За сребърните украшения може да се каже, че са в пъти по-евтини от златните, което повишава още повече тяхното търсене. Често се купуват и за подарък, защото са подходящи за ежедневието, харесват се от всички дами, а и може да се открие изобилие от модели по магазините.