Здравейте скъпи читатели!

Ако искате да научите малко повече за нас и да разберете какво правим в Интернет пространството, тогава на тази страница, накратко ще разкажем за нас, за нашите цели и мисия на сайта.

Всичко започна с простото желание да намерим уникални и интересни подаръци за приятели, после за мама, момиче и т.н., докато не събрахме достатъчно идеи, които да споделим с вас.

Въпреки факта, че средно 60% от посетителите на всички сайтове в България идват само от столицата, ние вярваме, че за останалите по-малки градове проблемът с избора на подарък е още по-актуален, тъй като с малък и добре познат асортимент в магазините е още по-трудно да се избере уникален и оригинален подарък.

От друга страна, дори в големите градове това може да бъде трудно, тъй като разстоянията са големи и не винаги всеки има възможност да отдели половин ден в обикаляне на магазините в търсене на подходяща изненада.

Особено ако искате да подарите подарък не за рожден ден, а да кажем за деня на автомобилиста. Целта на нашия сайт е да ви помогне да намерите най-краткия и лесен начин за избор на най-добрия подарък.

Дори и с малък бюджет можете да намерите много приятен и оригинален подарък за любимия човек, да го накарате да се усмихне и да го спечелите завинаги. Не винаги е необходимо да имате пари за подарък, например тук ще намерите много примери за прекрасни и трогателни подаръци, които можете да направите със собствените си ръце.

За да угодите на човек, не е необходимо да чакате рождения му ден, защото има много празници, а неочакваният подарък от вас винаги ще бъде оценен по най-високия начин.

Подари щастие с HappyGifts – това е настроението, което искаме да предадем, желанието да направим този свят по-щастлив, по-хубав и силен!