Не всеки от нас има жена шеф. И не на всеки от нас се налага да измисля оригинален подарък за нея за различните поводи.  Но за тези, които трябва да се справят с това, признаваме, че то може да се окаже нелека задача.

Уникални идеи за подарък на вашата шефка.Подаръци за шефка

Да съчетаеш изтънчеността при избора на подарък за шеф с женската суетност (не се засягайте дами) понякога е предизвикателство.

Затова и направихме едно детайлно проучване за вас, намирайки онези подаръци, които съчетават в себе си класа, стил и нежност.

С други думи идеалните подаръци за жената, от която зависи заплатата ни всеки месец.

Подарък за шефка


Оригиналеноригинален подарък за шефка, Станция за зареждане на телефон, Електрически тирбушон, кошница за пикник

Когато поднасяме подарък на шефката трябва да се погрижим той да е оригинален, а не поредното очаквано и скучно нещо, което тя ще захвърли на дъното на чекмеджето си. Ето някои добри идеи.

 1. Карикатура по снимка -  Започваме нашият лист с нещо наистина забавно и оригинално. Какво може да е по-лично и запомнящо се от самия образ на шефката в някоя забавна сцена, сложен в изискана рамка и красива подаръчна хартия? карикатура на шеф, карикатура по снимка
 2. Бронзова статуетка - Статуетките за бюро са красива декорация и чудесен начин да направим бюрото на нашата ръководителка по-интересно.
 3. Кошница за пикник - Може да подарите само кошницата или пък да я напълните с вкусотии за първото ѝ използване в природата. Виж тук.
 4. Бонсай дръвче - Симпатичните декоративни дръвчета също са добър и оригинален подарък за всяка офис дама.
 5. Електрически тирбушон - Ако шефката ви харесва доброто вино, тя вероятно ще се зарадва и на хубав тирбушон, с който да го отваря. Намери тук.
 6. Кутия подбрани шоколадови сладки или бонбони - Първокачественият  шоколад е винаги правилен избор за подарък при всякакъв повод, особено за жена.
 7. Станция за зареждане на телефон - Аксесоар, които в днешни дни се е превърнал в необходимост, особено за хората, работещи в офис. Разгледай тук.

ИнтересенИнтересни подаръци за шефката,Магнитен пясъчен часовник, кутия за бижута, папка, поставка за визитки

Подарете на шефката си нещо, което ще я изненада, ще ѝ остане дълго време и ще ѝ напомня за приятният повод за празнуване. Така тя ще ви запомни с топли чувства и току виж сте си издействали повишение.

 1. Подаръчен комплект за бюро - Съдържа място за визитки, глобус, поставка за химикали, място за поставяне на табелка и бележник.
 2. Кутия за бижута - Ако вашата шефка носи бижута често, то изисканата кутия за бижута определено е подходящ и интересен подарък за нея. Виж тук.
 3. Магнитен пясъчен часовник - Страхотен избор на подарък, който ще краси работното ѝ място и ще ѝ помага да се съсредоточи върху важните задачи.
 4. Париж маникюр сет - Перфектен подарък за всяка офис дама, която държи на безупречния маникюр.
 5. Персонална поставка за визитки - Стилен аксесоар, който ще пасне идеално на офиса на вашата шефка.
 6. Кожена папка – портфолио - Ако тя все още няма такава папка, то с този подарък ще ударите в десетката. Намери тук.
 7. Дамски чадър - Стилният дамски чадър ще пази вашата ръководителка от капризите на времето, когато тя не е в офиса.

Коледен подарък за шефката


Луксозни подаръцилуксозни подаръци за шефка, глобус бар, концерт, чаши, подаръчна кошница

Коледа е. Отново е време за топли дрехи, горещ шоколад, украса и, разбира се, подаръци. И в това число спада и подаръкът за нашата любима шефка.

Направете ѝ най-оригиналния и луксозен подарък тази Коледа, който ще я зарадва искрено.

 1. Хубаво червено вино на поставка - Изборът на хубаво вино, плюс поставка за него, е един класен и стойностен подарък за шефката.
 2. Подаръчна кошница - Кошница, в която има шоколадови бонбони, уиски, ядки, цветя и други неща, които галят сетивата. Виж тук. 
 3. Неин портрет - Какво по-лично и запомнящо се от подарък на портрет, който ще хване същността и чара на своя получател?портрет на жена, портрет на шефката
 4. Комплект луксозни чаши за уиски или вино - Защото добрите напитки заслужават хубави чаши и то не само по Коледните празници. Рагледай тук.
 5. Глобус бар - Едновременно луксозен и функционален подарък, който ще предаде класа и стил на помещението, в което стои.
 6. Билети за класически концерт - За шефки, които имат вкус за естетика и красива класическа музика.
 7. Издание на любима нейна книга с твърди корици - Ако пък вашата ръководителка обича да чете, луксозно издание на нейна любима книга със сигурност ще я изненада приятно за Коледа.

Нестандартни идеинестандартни подаръци за шефка, гарафа с аератор , сет за сирена, кошница с цветя

Ако пък шефката ви не си пада по класическите неща, нещо нестандартно ще я зарадва повече от класическите коледни пуловери и вълнени чорапи. Вижте какво имаме предвид.

 1. Чаша с нейна карикатура - Подобен нестандартен подарък ще я кара да се усмихва всеки път, когато пие кафе или чай. чаша с карикатура
 2. Сет гарафа с аератор - Не се притеснявайте, преди тази статия и ние не знаехме какво е аератор. Това е уред, който стимулира процеса на оксидация. Увеличава пътя на виното от бутилката до дегустационната чаша и така то става значително по-меко, с по-приятен послевкус.
 3. Сет за сирена - Изискан подарък, за хора с вкус към добрите вина, вкусните сирена и въобще хубавите неща в живота. Виж тук.
 4. Букет от бонбони - Сладък и красив подарък за вашата любима шефка.
 5. Кошница с цветя - Кошницата с цветя е избор на подарък, който ще направи деня на вашата ръководителка по цветен и изпълнен с приятни емоции.
 6. Безжично Зарядно - грамофонна плоча - Нещо различно и интересно, което едновременно ще я забавлява и ще ѝ върши чудесна работа, зареждайки телефона ѝ.
 7. Мини овлажнител за въздух - Един забавен и нестандартен подарък за вашата шефка, който ще направи въздуха в офиса свеж и приятен. Разгледай тук.
 8. Шал тип одеяло - Огромният, комфортен шал е страхотен и стилен избор на подарък, особено в по-студените месеци от годината.

Подарък за рожден ден на шефката


Малък подаръкмалък подарък за шефка, ключодържател, мини растение, запалка, тефтер

Понякога, за да покажем своите уважение и добри чувства, не е нужно да подаряваме най-скъпия и бляскав подарък. Често нещо малко, но символично върши същата, ако не и по-добра работа.

 1. Писалка - Стилен и достъпен за бюджета подарък, който е изключително подходящ за жена шеф.
 2. Качествен тефтер - Идеален за записване на важни дати, числа и напомняния за повишения на своите любими работници. Виж тук.
 3. Хубав ключодържател - Изберете ключодържател със стилен дизайн, на който вашата шефка да държи безбройните си ключове.
 4. Запалка - Ако тя пуши, този малък подарък е идеален за нея. Намери тук.
 5. Табакера от естествена кожа - Отново подарък, насочен към дамите, които пушат.
 6. Чашата на шефа - За да се знае точно коя чаша в офиса е нейната.
 7. Соли/бомбички за вана - Ако тя е споделяла, че обича да се наслаждава на продължителни вани, хубавите соли за вана са точно за нея.
 8. Мини растение - Страхотен малък подарък , който ще освежи работното пространство. Виж тук.

Закачлив подаръкзакачлив подарък за шефка, мини голф с шотове

Ако шефката ви е с добро чувство за хумор винаги е добро решение да ѝ подарите нещо забавно и закачливо. Тук избрахме няколко подаръка, които може да се харесат на подобна ръководителка.

 1. Бутилка "Бейлис" с персонализиран етикет - Ако шефката ви е почитателка на сладкия ликьор, то бутилка от него с етикет, лично посветен на нея, със сигурност ще я накара да се усмихне.
 2. Карикатура на тениска - Закачлив и оригинален подарък, който ще внесе много позитивни емоции в празника на вашата ръководителка.тениска с карикатура
 3. Грамота "Най-добра шефка - Изберете най-подходящата грамота за повода или направете собствена такава, адресирана до шефката ви.
 4. Мини голф с шотове - Забавна игра за фирмените партита. Виж тук
 5. Табелка за бюро - Табелката със забавен надпис също е добър вариант за подарък.
 6. Картина или принт със закачлив дизайн - Може да изберете култова фраза, която шефката казва постоянно или забавно мото, което е станало култово в офиса.
 7. Пухкави пантофки за вкъщи - Защото шефката не винаги е в ролята на строгия офис ръководител. Намери тук.
 8. Мотивационен постер в рамка - Подарък, който ще ѝ дава сили в моментите, в които ѝ се иска да раздава шамари и ритници.

С това приключваме нашия списък с най-подходящи подаръци за шефка. Силно се надяваме да сме ви изкарали поне едно повишение на заплатата с някои от оригиналните подаръци в този лист. За още идеи разгледайте нашите статии Подаръци за колежка и Подаръци за най-добра приятелка.