Календарната година на всеки човек е изпълнена с празници. Те идват един след друг и за всеки от тях е нужно да сме готови с подходящия подарък. И докато някои от поводите са по-лесни за избора на подарък като рождения ден на гаджето или юбилея на близък приятел, други си остават по-трудна задача.

Един такъв труден избор е подаръкът за колежка в офиса.

Най-добрите подаръци за колежка при всеки повод

подходящ подарък за колежка за всяка ситуация

Току що постъпила на работа или пред пенсиониране, младо момиче или майка с деца - това са все различни сценарии, които усложняват нашата мисия с подаръка.

Именно затова ние сме тук, за да ви помогнем, събирайки и подреждайки за вас най-уместните подаръци за колежка спрямо ситуацията.

Оригинални подаръци


Всички знаем, че когато някои човек има повод за празнуване той не само очаква подарък, но и би желал тези подаръци да са нещо неочаквано и оригинално. Това важи с пълна сила и за нашите колежки.

Ето защо ние събрахме за вас най-оригиналните подаръци според случая.

За пенсиониране на колежка

подарък за пенсиониране на колежка селекция чай гривна часовник свещник

Когато жената, с която сте работили рамо до рамо години наред, е на път да се пенсионира, това е специален момент и за нея, и за целия колектив.

Вижте нашите предложения какво може да ѝ подарите за такъв повод.

 1. Стенен часовник - Когато любимата колежка излиза в пенсия е хубаво да ѝ подарите нещо, което ще ѝ напомня за времето, прекарано с колектива. Красив стенен часовник е добра идея в случая. Намери тук.
 2. Красива кутия за чай - За да може тя да си прави хубави чайове в дългите следобеди, в които се наслаждава на спокойствието си.
 3. Портрет - Красивият портрет е личен и стойностен подарък, който ще зарадва получателя си, независимо от повода. портрет подарък за пенсиониране на колежка оригинален
 4. Печат за Сладки със Сменяеми Букви - Ако колежката ви е от онези жени, които просто не издържат и няколко дена без да приготвят някакъв сладкиш, това е страхотен избор на подарък.
 5. Сребърно или златно украшение - Красиво, стилно и запазващо в себе си спомена - всичко, което можем да искаме от един подарък.
 6. Часовник, отброяващ времето до последния ден - Ако предварително знаете, че колежката ви ще се пенсионира, съществуват часовници, които отброяват на обратно времето до заветния последен ден.
 7. Изискан свещник - Украса за дома, която ще му придаде чар и романтика. Намери тук.
 8. Карикатура на колектива - Забавната, цветна карикатура на екипа, с който тя е работила през годините е страхотен начин да се запечата и запази един хубав спомен.карикатура подарък от колектива
 9. Тениска по случай пенсионирането - Тениската с лично послание също е хубав подарък, който ще ѝ напомня за времето, прекарано във фирмата.
 10. Колаж за повода - Алтернативно можете да ѝ направите ръчно изработен колаж със снимки от офиса и от фирмените събития.
 11. Домашно приготвен сладкиш - Ако се чувствате уверени в кухнята, сладкишът приготвен лично за вашата колежка ще бъде приет с истинска радост.

За напускаща колежка

оригинален подарък за напускаща колежка картина раница за пикник ароматна свещ касичка

Понякога се случва нашата любима колежка да напусне, за да преследва своето кариерно или семейно развитие.

Такива моменти може да ни се струват тъжни, но трябва да си напомняме, че тази стъпка е за нейното собствено добро и затова да ѝ подарим хубав и запомнящ се подарък.

 1. Касичка - Касичката с оригинален дизайн е подарък, който ще я кара да си спомня винаги за вас, докато спестява пари за почивка в Южна Америка. Намери тук.
 2. Стойка за бижута - Красив подарък, който ще ѝ послужи, за да съхранява своите украшения на него.
 3. Раница за пикник - Дните след като някой напусне работа са сладки моменти на кратка почивка и спокойствие. В тези мигове няма нищо по-хубаво от един пикник сред природата. Намери тук.
 4. Часовник - Елегантният ръчен часовник е добър избор на подарък за повода - всеки път, когато го погледне, вашата колежка ще се сеща за вас.
 5. Картина или гравюра - Украса за дома или новия офис, която ще направи мястото по-приветливо. Намери тук.
 6. Посещение на Escape room - Един малко по-различен избор на подарък за онзи тип жени, които са отворени за нови изживявания и приключения.
 7. Кошница с лакомства - Никоя дама не би отказала кошница с различни изкушения (вино, сладки, ядки), подбрани специално за нея.
 8. Дифузер за етерични масла - Ако тя си пада по екзотичните аромати, този подарък е перфектен за нея. Намери тук.
 9. Постелка за йога - Ако пък е спортен ентусиаст, който обича да се грижи за своята фигура новата постелка за йога ще уцели право в целта.
 10. Скъпа ароматна свещ - За хубав аромат, декорация на стаята и романтика. Намери тук.
 11. Стилен шал - Красивият шал е нещо, което тя ще носи и ще си спомня с усмивка за дните си на работа заедно с вас.

За нова колежка

подходящ подарък за нова колежка лепящи се листчета антистрес топка бонбони

Когато на работното ни място се появи нова колежка, освен да я запознаем с порядките на работата и колектива, е хубаво и да ѝ подарим нещо символично като за добре дошла. Вижте на какво се спряхме.

 1. Украса за бюрото - Когато тя дойде вероятно ще ѝ бъде дадено собствено бюро, което в началото ще е голо и скучно. Подарете ѝ малка статуетка или забавна фигурка,а за да промените това.
 2. Магнитче за добре дошла - Магнитчето за хладилник е непретенциозен, но мил подарък за първия работен ден. Намери тук.
 3. Бонбони - За да бъдат сладки дните ѝ в новата компания.
 4. Антистрес топка - На работното място, както всички знаем, нещата понякога стават малко изнервящи. Затова е хубаво човек да има антистрес топка под ръка, за да изпусне парата и да се справи с предизвикателството.
 5. Магнитна поставка за ключове - Малък, забавен и ефектен подарък, който е перфектен за "добре дошла".
 6. Самозалепващи листчета с оригинален дизайн - В различни форми и цветове, лепкащите бележки ще зарадват новата колежка и ще я накарат да се почувства приветствана. Намери тук.
 7. Хубава писалка - Ако работата ѝ е свързана с водене на бележки и записване на данни, хубавата писалка е страхотен избор на подарък.
 8. Магнитна поставка за кламери - Интересен подарък, който същевременно ще спомага за намаляването на хаоса по бюрото ѝ.
 9. Органайзер за кабели - Този избор също ще спомогне с хаоса - никой не си пада по оплетените кабели, които стоят на сноп зад компютъра и под бюрото. Намери тук.

За бременна колежка

подарък за бременна колежка бебешко столче одеалце бутилка

Рано или късно идва моментът, в който любимата колежка съобщава хубавата новина, че се налага да излезе по майчинство. В такива моменти подаръците за бъдещата майка и нейният бъдещ малък човек са неизменни.

 1. Бебешко шише - Както можете да се досетите, тук повечето подаръци ще бъдат пряко свързани с появата на бебето. Започваме с бутилката за мляко - задължителна част от инвентара на всяка майка. Намери тук.
 2. Кенгуру - Кенгуруто е практичен подарък, с който тя ще може да се разхожда, заедно със своето бебче, навън.
 3. Проходилка - Това е подарък, който може да поднесете заедно с другите колеги и който ще свърши чудесна работа на бъдещата майка. Намери тук.
 4. Дрънкалка - За да може колежката ви да успокоява детето, когато то е недоволно по някаква негова си бебешка причина.
 5. Ваучер за бебешки магазин - Ако смятате, че бъдещата майка ще избере по-подходящи неща, отколкото вие самите, ваучерът за бебешки стоки е страхотен избор на подарък.
 6. Дрешки за бебето - Всякакъв вид дрешка за малкият бебок ще бъде посрещната с радост.
 7. Домашно растение - За украса на дома и чист въздух, докато майката си стои вкъщи.
 8. Меко одеяло - Било то за бебето, било то за майката... Намери тук.
 9. Соли за вана - За да може вашата колежка да се наслади на ароматна и релаксираща вана в края на безкрайната майчинска смяна.
 10. Топли и меки чорапки (за бебето и за майката) - За да може и на двамата да е топло и уютно, когато навън стане хладно.

Подаръци за колежка за 8-ми март


оригинални подаръци за 8-ми март цвете в саксия букет от бонбони кутия за бижута

Денят на жената се празнува по целия свят и е един наистина специален ден. По този повод е хубаво да уважите своята колежка с подарък, жест на уважение и признателност. Ето няколко възможности.

 1. Кутия за бижута - Красивата кутия, в която тя да държи своите бижута е чудесен и женствен подарък по случай денят на жената. Намери тук.
 2. Цветя - Разбира се, че цвята! Най-старият и най-добрият подарък за жена при всеки един повод (а и без повод).
 3. Уникална карикатура по снимка - Карикатурата с красиви цветове и оригинален сюжет ще я изненада и зарадва със сигурност. карикатура за колежка подарък за 8-ми март
 4. Луксозен бележник - В него тя може да записва работни бележки, рецепти или нови модели сенки за очи, които да си поръча след работа.
 5. Бутилка за вода - С множество различни дизайни и цветове, бутилките за вода са красиви, изящни и спомагат за хидратацията на своя притежател. Намери тук.
 6. Чантичка или несесер - За всички онези дребни и мистериозни предмети, които всяка една жена притежава.
 7. Шоколадов букет - Тук уцелвате на два фронта - този на шоколада и този на красивите букети. Намери тук.
 8. Оригинален моливник - За да има къде вашата колежка да държи своите химикалки, моливи, линийки и другите офис принадлежности.
 9. Цвете в саксия - Цветето в саксия несъмнено ще декорира и освежи работното пространство.
 10. Часовник за бюрото - Важно е да се следи точно времето до обедната почивка, в която колегите ще отидат да хапнат в заведението в съседство.
 11. Абонамент за любимо издание - Ако тя има любимо списание или шоу, абонаментът за тях несъмнено ще я зарадва.
 12. Кожен визитник - За да има къде тя да държи всичките си карти и визитки. Намери тук.

Подаръци за рожден ден


подарък за рожден ден на колежка поставка за чаша с usb боксова круша а бюро снежен глобус колаж от снимки

Когато нашата любима колежка има рожден ден това може да ни хване неподготвени, без идея какво можем да ѝ вземем. За ваше щастие ние подбрахме няколко интересни идеи, които са идеални за случая.

 1. Луксозна рамка за снимка - Можете да сложите в нея хубава снимка на получателката или пък снимка на целия ви работен екип. Намери тук.
 2. Преспапие - Оригинална декорация за бюрото, която ще внесе малко магия в работното ежедневие на вашата колежка.
 3. Преносимо USB котлонче - Ако пък тя практически живее на кафе, малкото котлонче, с което да поддържа напитката винаги топла е нещото за нея.
 4. Чаша за кафе с карикатура - Защо да не превърнете сутрешния ритуал с пиенето на кафе в нещо уникално и наистина забавно? В този сайт предлагат възможност да изработите карикатура по снимка на човека и след това да я получите, както на принт, така и на чаша за кафе.чаша за кафе с карикатура подарък за рожден ден на колежка
 5. Барбарон - Един мечтан офис подарък, който ще бъде от полза в почивките.
 6. Like/Dislike печат - Забавният печат, с който вашата колежка може да "Харесва" или "Не-харесва" неща в офиса е оригинален избор на подарък за рожден ден.
 7. Нютонова люлка - Люлеещите се метални топчета имат хипнотичен и успокояващ ефект, което може да се окаже безценно в една динамична офис среда.
 8. Нова клавиатура - Ако тя се оплаква постоянно от своята клавиатура, нова такава може да е идеалният избор за нея.
 9. Боксова круша за бюро - Когато нещата станат напечени и колежката има нужда да изпусне малко стрес.
 10. Външна батерия - Специално за онези, на които винаги им падат батериите на телефоните.
 11. Книга за нейно хоби или интерес - Книга, с която тя може да развие своето хоби или интерес е страхотен избор за подарък на любимата колежка.

Идеи за коледен подарък за колежка


Идея за коледен подарък на колежка

Когато наближат коледните празници подаръците идват на дневен ред, а във всеки офис започва да се разиграва играта на Таен Дядо Коледа. Ето няколко предложения, които ще ви бъдат полезни за този случай.

 1. Статуетка за бюро - Красив и стилен подарък, който ще внесе чар в работното ѝ място.
 2. Кабел за зареждане на телефон - Всички имаме онази колежка, която винаги има нужда от кабел за зареждане и обикаля офиса, разпитвайки всички дали имат. Това е за нея.
 3. Термос - За да останат топлите напитки топли за по-дълго време. Намери тук.
 4. Мини кактус - Малък, интересен и чаровен - мини кактусът е идеалният подарък за Коледа за колежка.
 5. Органайзер за бюро - За да може тя да държи работното си място чисто и подредено.
 6. Коледна карикатура с любимия - Ако колежката ви си има сериозен приятел, карикатура на двамата ще я зарадва и изненада. Коледна карикатура с любимия подарък за колежка
 7. Острилка за моливи - Съществуват множество забавни дизайни на този офис аксесоар, които са подходящи за коледен подарък.
 8. Флашка - За да може тя да записва и предава важни файлове и презентации.
 9. Тениска с готин дизайн - Тениска с дизайн, създаден лично за своя получател е един наистина готин подарък за Коледа.
 10. Уоки токита - Забавен избор на подарък, с който можете да си предавате съобщения (нормални и закодирани) на големи разстояния в работното място. Намери тук.

С това приключва нашият списък от подаръци, подходящи за колежки при всеки един повод. Надяваме се да сте намерили най-подходящото нещо за вашата колежка и да я направите щастлива на нейния празник. А ако все още не сте се спрели на нищо, разгледайте и нашите списъци.