Изборът на подарък за шефа не е никак лесен. Налага се да съобразим един куп неща преди да вземем решение какво са поднесем. В тази статия събрахме за вас предложения за подаръци за шефове по различни поводи и ще се опитаме ви насочим за какво непременно трябва да внимавате при избора.

Подходящи подаръци за шефове по всякакъв поводподаръци за шефове

Когато шефът ни има празник, най-доброто решение е да се организира поднасянето на общ подарък от всички колеги. По този начин може да се избере скъп подарък, който да съответства на положението му и да показва уважението към него. Вижте кои са най-подходящите идеи за подаръци за шефове.

Подарък за шефа


подарък за шефа, антистрес аксесоар, органайзър за бюро, овлажнител за въздух, лампа за бюроЕто няколко неангажиращи, подходящи за шеф подаръци, които той би могъл да използва в офиса:

 1. Органайзер за бюро - Изберете многофункционален и стилен органайзер за бюро. Разгледай модели тук
 2. Овлажнител за въздух - Подобрете работната атмосфера като подарите на своя шеф овлажнител за въздуха в офиса. Някои модели са комбинирани с дифузер за етерични масла, употребата на които ще повиши концентрацията и работоспособността в офиса.
 3. Настолна лампа - Ако шефът ви остава да работи до късно, подарете му удобна настолна лампа с интересен дизайн.
 4. USB запалка - В случай че шефът ви пуши, оригинално решение е да му вземете запалка, която се зарежда с USB кабел и на практика е много трайна.
 5. Магнитен антистрес аксесоар “Malo“ - Подаръкът представлява 200 магнитни топчета в различен размер, с които могат да се правят фигурки. Хората, които го притежават, твърдят, че е мощен стресоубиец. Виж тук
 6. Охладители за напитки от естествен камък - Те имат няколко предимства пред обикновените ледени кубчета. Първото от тях е, че не се разтварят и не разреждат напитката, в която са поставени. Освен това са много подходящи за офис. Трябва само да имате хладилник с камера в офиса, за да ги замразите.

Стилен подарък за шефа

стилни подаръци за шефовеАко вашият шеф е стилен мъж, който обича красивите предмети и с вкус към естетиката, е хубаво да му подарите нещо стилно, което да отива на неговата личност. Ето няколко добри идеи.

 1. Портрет по снимка - Това е може би подаръкът, който би се харесал дори на най-претенциозния вкус. Показва внимание и уважение.Портрет по снимка, портрет на шефа
 2. Поставка за вестници и списания - Стилната поставка за вестници и списания ще се впише във всеки интериор, независимо дали на дома или офиса. Разгледай тук
 3. Кожен бележник - Луксозният кожен бележник-календар е важен аксесоар за всеки бизнесмен. Дори той да записва срещите си в дигитален органайзер, красивият тефтер ще му придаде повече тежест.
 4. Комплект луксозни химикалки - Вземете луксозен комплект химикалки на известна марка - Parker, Mont Blanc или Waterman и поръчайте да гравират върху тях инициалите на шефа ви. Гарантираме ви, че той ще обикне този подарък.
 5. Настолен часовник за бюро - Може да изберете електронен часовник, който показва часа, температурата на въздуха, влажността и тн.
 6. Глобус бар - Представлява стилен аксесоар за съхранение на бутилки с алкохол във формата на земното кълбо. Подходящ както за дома, така и за офиса.
 7. Ръчен часовник - Мъжкият часовник е подарък, подходящ за всякакъв случай. Съобразете го със стила на получателя и поръчайте да гравират инициалите му.
 8. Вратовръзка - Ако шефът ви ходи официално облечен през по-голямата част от времето си, подарете му красива вратовръзка, съобразена цветово с ризите и костюмите му.
 9. Луксозен визитник - Ако изберете метален визитник, отново може да поръчате да гравират върху него име, инициал или дата.

Забавни подаръци за шефа

Забавни подаръци за шефовеАко отношенията ви с вашия шеф са неформални, той обича да се шегува, а работната атмосфера е ведра и забавна, то спокойно бихте могли да помислите за подарък-закачка. И все пак съветваме да не прекалявате. Внимавайте подаръкът да не носи двусмислено послание или нещо, което би засегнало неговият получател.

 1. Забавен шарж с него - Поръчайте забавен шарж по снимка на вашия шеф и сюжет, който показва най-характерните негови качества или привички.Забавен шарж, карикатура на шеф
 2. Боксова круша за бюро - По-добре да разтоварва стреса върху малка боксова круша, отколкото да нажежава обстановката в офиса с лошото си настроение, нали така.
 3. Дартс на шефа - Още една закачлива идея за разпускане в офиса. Научи повече тук
 4. Грамота за най-добрия шеф - Шеговито послание, което обаче заслужават само най-добрите от шефовете.
 5. Настолен звънец "Време за работа" или "Звънецът на шефа" - Ако шефът постоянно ви привиква за нещо, пошегувайте се като му подарите звънче за повикване. Виж тук
 6. Escape room - В случай че екипът ви не е кой знае колко многоброен, откъснете се за половин ден от офисните задължения и заведете шефа ви в стая за загадки. Ще се забавлявате заедно и след това ще бъдете още по-работоспособни.
 7. Пейнтбол с всички колеги - Организирайте си мини тиймбилдинг с вашия шеф и се стреляйте на воля с боя. Ще се върнете на работа разтоварени и в добро настроение.
 8. Чаша голф - Забавна чаша, с която да играе мини голф на бюрото си. Разгледай тук

Оригинален подарък за шефа

оригинални подаръци за шефовеИскате да покажете на вашия шеф колко сте креативни? Идеята никак не е лоша, защото това може доста да ви издигне в неговите очи. Вижте няколко предложения за оригинални подаръци, подходящи за шеф.

 1. Уикенд в планината - Единият вариант е да поръчате ваучер за него и съпругата му и да организирате двудневна почивка през уикенда. Друг вариант е да направите тиймбилдинг изненада, на който да го поканите, когато всичко е готово. Трябва обаче да сте сигурни, че той ще е свободен през този уикенд.
 2. Чаша с негова карикатура - Поръчайте му чаша, на която е отпечатана забавна карикатура, на която той е главното действащо лице. Ако има чувство за хумор, ще му бъде приятно да пие сутрешното си кафе с нея.чаша с карикатура, карикатура за шеф
 3. Компас - Подарете му стилен компас, който освен че носи послание, може да бъде и чудесен аксесоар за бюрото му.
 4. Ретро грамофон - Ако шефът ви е улегнал мъж над средна възраст, то той със сигурност цени високо вещите, които носят спомени от миналото. Решете сами дали да му подарите истински грамофон с колекция от стари грамофонни плочи или ретро грамофон с фуния, който всъщност да е CD плеър с радио.
 5. Подари дръвче - В случай че вашият шеф е любител на природата, който е взел присърце проблемите на планетата, свързани със замърсяването и вредните газове, старае се да изхвърля разделно отпадъци и пести хартия, то най-подходящият подарък за него е дръвче. Научи повече
 6. Звезда на негово име - Със сигурност шефът ви ще се почувства значим и ще оцени жеста да му подарите истинска звезда в космоса. Купете му звезда с неговото име оттук

Ако държите подаръкът да е по някакъв начин свързан с фирмата, то вижте също предложенията в статията Подарък за фирмен юбилей

Коледен подарък за шефа


коледни подаръци за шефовеОбикновено на Коледа в повечето фирми колегите си разменят подаръци като теглят листчета с имена. Ако на вас се е паднала нелеката задача да подарявате на шефа, то вижте какви са нашите предложения за коледен подарък подходящ за шеф.

 1. Коледна карикатура - Ако разполагате с негова семейна снимка или имате възможност да помолите съпругата му за съдействие, изненадайте го със семейна коледна карикатура. Този подарък ще повдигне настроението му за празника със сигурност.Коледна карикатура, карикатура на шефа
 2. Отлежало вино - Бутилка старо вино от известна винарна е просто страхотен коледен подарък. А той ще реши дали да я сподели с вас в офиса или да я изпие със семейството си на празника.
 3. Шал - Стилен и топъл мъжки шал също е подходящ подарък за шефа, ако той носи подобни аксесоари.
 4. Подаръчна кошница - Поръчайте кошница с вино и любимите му мезета. Може да добавите и саксия с Коледна звезда към нея, за повече цвят в офиса.
 5. Сет за сирена - Ако шефът ви обича хубавите сирена, то изненадайте го с функционален и стилен сет от дървена дъска и няколко специални ножа за рязане на сирене. Разгледай тук
 6. Луксозен многолистен календар - Тъй като Коледа е в края на календарната година, удобен работен многолистен календар с красиви картини е много подходящ подарък.
 7. Преспапие със снимка и снежинки - Ако все пак държите да поднесете класически коледен подарък, поръчайте му преспапие със снимка в него. Преценете сами каква снимка да изберете - негова лична, семейна или на колегите в офиса.

Погледнете също още много предложения за коледни подаръци за мъж тук

Подарък за шефа за рожден ден


подарък за рожден ден на шефа. шах, кутия за вратовръзки, стойка за вино, ръчно направени сладки, бонбониШефът ви има рожден ден и е поканил служителите на фирмата ви на парти. Най-добрият вариант е да се организирате с общ подарък. Ето няколко предложения за ефектни подаръци за рожден ден на шефа:

 1. Торта с негов шарж - Изненадайте го за рождения му ден с вкусна торта с негова забавна карикатура отгоре. Освен, че ще остане изненадан, той със сигурност ще се забавлява много на подаръка.торта с карикатура
 2. Кутия с ръчно направени бонбони от белгийски шоколад с надпис - Може да поръчате кутия бонбони с надпис "Честит рожден ден". На всеки ръчно изработен бонбон има буква. Кутията е много красива и страшно ефектна.
 3. Бутилка марков алкохол - Скъп алкохол, който вашият шеф предпочита е подарък, който със сигурност ще се приеме добре.
 4. Стойка за вино - Стилна стойка за вино, която е като истинско бижу и ще внесе красота в дома или офиса му. Виж тук
 5. Кутия за вратовръзка - Ако шефът ви ходи с вратовръзки на срещите си, но в ежедневието си предпочита да е без тях, подарете му удобна кутия, с която вратовръзката ще му бъде винаги под ръка, изгладена и готова за ползване.
 6. Шах с красиви фигури - Дървена кутия шах с красиви фигури ще зарадва всеки любител на тази велика тактическа игра.
 7. Дигитална рамка за снимки - Много подходяща за бюрото в офиса. Вместо да реди снимки на семейството си в многобройни рамки, с дигиталната рамка снимките ще се сменят сами като на филм.

В зависимост от това на каква възраст е вашият шеф, може да видите също предложенията за подарък за 30, 40 и 60 годишен мъж.

Подарък за 50 годишнина на шефа

подарък за 50 рожден ден, златна монета, куфар, почивка В статията 55 Подаръка за 50 годишен мъж ще откриете куп интересни предложения за подарък, от които може да изберете подходящия за вашия шеф. А ето кои са според нас топ подаръците за 50 годишнина на шеф:

 1. Статуетка - Изберете статуетка, която се вписва стилово в дизайна на офиса на вашия шеф и символизира нещо, което бихте искали да му пожелаете. Разгледай статуетки тук
 2. Почивка за двама - Изпратете го на почивка със съпругата му за няколко дни до място, което е споделял, че харесва. Важно е да вземете сертификат за почивка с отворени дати, за да може той сам да планира кога да замине.
 3. Портрет по негова снимка - На 50 години шефът ви е вече улегнал мъж с положение, постигнал много в живота. Един негов портрет ще бъде признание за всичко това и ще го зарадва и развълнува.Портрет на шефа
 4. Колекция медали - Скъп и ценен подарък, подходящ за хора с нумизматични интереси или просто за ценители.
 5. Декантер с две чаши за вино - Стилен подарък за ценителите на доброто вино.
 6. Куфар - Ако шефът ви често пътува в командировки или на семейни екскурзии, поръчайте му удобен куфар. Дори и да си има няколко, още един никога не е излишен.
 7. Луксозна енциклопедия - Знаете, че шефът ви проявява силен интерес към някаква наука или обича да чете специализирана литература. Подарете му луксозна тематична енциклопедия, съдържаща информация по темата, от която той се интересува.

Надяваме се, че ви бяхме полезни и улеснихме избора ви с нашите предложения. А ако ви се иска да научите малко повече за предимството да подариш карикатура, то препоръчваме ви да прочетете Карикатура по снимка – оригинален подарък за всеки повод