Да навършиш 50 си е сериозна работа – златна възраст в която мъжете са в междинната точка на красота, мъдрост, и професионални успехи.

Обикновено петдесетият юбилей идва с голямо празненство, на което са поканени всички роднини и приятели. Това е един наистина голям празник, който заслужава стойностни подаръци.

Затова ние направихме списък с най-подходящите подаръци за 50-ти рожден ден на мъж. Вижте какво сме избрали и останете до края за да видите всичките ни страхотни предложения.

Най-добрите подаръци за мъже на 50. 

интересни подаръци за 50 годишнина на мъж

Подаръци за 50 годишнина на мъж

Петдесетгодишнината е един сериозен празник в живота на всеки мъж. Това е време на равносметка, време в което мъжът поглежда с гордост назад към онова, което е постигнал през своята младост. За такъв повод подаръците за празнуващия трябва да бъдат подобаващи и най-важното - подарени от сърце. Вижте нашите предложения за подаръци за 50 годишнина на мъж.


Забавни

алкохолна игра пистотел за хвърляне на пари

Има някои хора, които, въпреки годините, не губят своето чувство за хумор и никога не им омръзва да се смеят. Специално за тях и техния петдесети юбилей ние подбрахме няколко забавни предложения за подарък.

 1. Аксесоари за вино с надпис "The Boss"  - Всички знаем, че във всяко домакинство има по един "шеф". Ако вашият човек е такъв, този подарък е тъкмо за него.
 2. Алкохолна рулетка - За онези, които не са забравили как да се веселят с компания през всичките тези години. Намери тук.
 3. Тениска със забавен дизайн по случай юбилея - Тениската със закачлив надпис и дизайн по случай кръглата годишнина е класически избор на подарък за онези, които все още са запазили чувството си на хумор.
 4. Забваен постер в рамка - Постерът със забавен дизайн в рамка също е добър избор за забавен подарък за 50-ти юбилей на мъж. Намери тук.
 5. Комплект за оцеляване или аптечка - Тук идеята е, че с напредването на възрастта на празнуващия ще му бъде нужна помощ за да оцелява.
 6. Карикатура по снимка - Карикатурата с лицето на рожденика е оригинален избор на подарък за неговия празник, който ще бъде приет с много усмивки и положителни емоции.весела карикатура подарък за мъж на 50
 7. Пистолет за истрелване на банкноти - Специално за онези мъже, който си падат по това да пилеят пачки навсякъде. Намери тук.
 8. Шапка на магоьсник - Подарък със скрит намек, че мъжът вече е достигнал онази дълбока старост, в която се става истински магьосник.

Луксозни

луксозни подаръци за 50 годишнина на мъж смарт часовник кутия с пури глобус минибар

Петдесет е възраст, в която усета за хубави и стойностни неща в живота би трябвало да се е утвърдил. Затова и за някои хора е от изключителна важност да получат нещо луксозно, което ще краси дома или офиса им и ще ги сеща за хубавия спомен всеки път, когато го видят.

 1. Картина - Картина или портрет на рожденика е скъп и личен подарък, който ще бъде помнен и ценен дълго време.
 2. Глобус бар - За ценителите на качествените напитки трябва и качествен, добре изглеждащ мини бар. Намери тук.
 3. Луксозен часовник - Хубавият часовник винаги е добър избор на подарък за мъж. Дори празнуващият да вече да си има, часовникът има колекционерска стойност, която с времето се покачва.
 4. Златен медал - Медалите с различен дизайн и послание са избор за подарък на хора с висок вкус и стил. Намери тук.
 5. Комплект за пури - Ако вашият човек си пада по пурите, кутията за пури в комплект с пепелник и ножичка за пури е точният избор за него.
 6. Златна игла за вратовръзка - За мъжете с позиция в бизнес средите, на които често им се налага да присъстват на срещи и конференции.
 7. Вино от рядка реколта - Доброто вино е несравним подарък за всеки човек с изтънчени вкусове.
 8. Луксозен комплект чаши за юбилей - Един спомен, който може едновременно да служи и за декорация и за практическо ползване от семейството на рожденика. Намери тук.

Класически

швейцарско ножче лула сер за барбекю икона

Има някои подаръци, които са толкова популярни и толкова сигурен избор за подарък за мъж на 50, че са се придобили статуквото на "класически". Такива подаръци са винаги добър избор и ще бъдат приети с най-топли чувства.

 1. Икона - Иконата е символ на закрила и добър късмет. Счита се, че тя ще пази и краси дома на този, който я е получил като подарък. Намери тук.
 2. Лула - За мъжете с класа, който обичат да се наслаждават на ароматна лула вечер преди да легнат.
 3. Табакера - Това предложение е допълнение на предишното и е добър избор за подарък на хора, които пушат.
 4. Швейцарско ножче - Скъпите швейцарски ножчета с много функционалности са доказали своето качество и такъв подарък ще служи дълго години на рожденика. Намери тук.
 5. Мултифункционални клещи - Ако той е майстор, който постоянно поправя разни неща из дома си, това е перфектен подарък за него.
 6. Колан и/или портфейл - По отделно или заедно, тези аксесоари допринасят за стила и излъчването на мъжете.
 7. Скъп парфюм - За 50-тата му годишнина добре ухаещият, скъп парфюм е чудесен избор.
 8. Пособия за барбекю - Ако всеки уикенд рожденикът е на вилата си на село, барбекюто или пособията за барбекю биха го зарадвали несъмнено. Намери тук.
 9. Инструмент - Още едно предложение за домашните майстори, които обичат да поправят разни неща.
 10. Хубава риза - Качествената риза е класически подарък за 50-ти рожден ден на мъж, който несъмнено ще влезе в употреба.

Скъпи

шах фотоапарат пясачен часовник екскурзия

Понякога човекът, който празнува своя юбилей, е наистина важен и скъп за нас. В такива случаи и подаръкът за него трябва да е скъп и внимателно подбран за да може чрез него да покажем своята обич и уважение.

 1. Дигитален фотоапарат - Ако рожденикът обича да прави снимки или ви е споделял, че иска да започне такова хоби, този подарък ще го зарадва истински.
 2. Портрет на рожденика - Портрет на празнуващия е наистина ценен и личен подарък по повод неговия 50-ти рожден ден. портрет по снимка скъп подарък за мъж на 50
 3. Чаша-бокал за вино от оникс със сребърен глиган - Една луксозна чаша, от която могат да пият само истински и решителни мъже.
 4. Статуетка или малка статуя - Чудесно украшение за дома или офиса, което ще запази в себе си и хубавия спомен от празника. Намери тук
 5. Екскурзия в чужбина - Ако рожденикът обича да пътува, билет до нова и непозната дестинация е чудесен избор на подарък за него.
 6. Златно украшение - Класически избор на подарък, който никога няма да се изтърка.
 7. Луксозен шах - За онези, които могат да прекарат часове пред шахматната дъска и след това като по чудо да се чувстват отпочинали вместо капнали от мислене. Намери тук.

Оригинален подарък за мъж на 50 години


шезлонг книга вино саморайски меч

Зарадвайте вашия рожденик с нещо оригинално, нещо, което той никога не би предположил, че ще му подарите. Ето няколко предложения за подаръци, които наистина ще го изненадат приятно.

 1. Чаша с карикатура - Чашата с карикатура е нещо, което вашият рожденик със сигурност няма да очаква да получи. Зарадвайте го с нещо оригинално и значимо. Оригинален подарък за мъж на 50 години; чаша с карикатура
 2. Кристален глобус за бюро - Ако искате да му подарите нещо наистина стилно и запомнящо се, това е избор на който си струва да обърнете внимание.
 3. Японски меч - катана - И като говорим за неочаквани подаръци, ако рожденикът ви е фен на историята и японската култура, ви гарантираме, че никой няма да му подари по-готин подарък от вас, с избора на самурайски меч. Намери тук.
 4. Скъпо издание на книга - В случай, че той е страстен читател, рядко и луксозно издание на някоя негова любима книга ще удари право в десетката.
 5. Шезлонг за двора - За някои хора почивката е ритуал, които с годините става все по-свещен. За техния юбилей шезлонга за дълго излежаване на двора ще е най-добрия подарък. Намери тук.
 6. Люлеещ стол - Подарък отново насочен към почитателите на релакса, за приятни и уютни вечери край камината.
 7. Кожено яке - Независимо дали той е рокер, почитател на рок музиката или човек със собствен бизнес - качественото кожено яке е подарък, подходящ за всеки тип мъж.
 8. Винен абонамент - Винените абонаменти са доставка на вино до дома всеки месец. Идеален избор на подарък за всички винени ентусиасти, почитатели на древната напитка. Намери тук

За ловец

бинокъл ловен нож пушка сафари

Ако вашият празнуващ, който става на петдесет е ловец, значи случаят е по-специален. Затова подбрахме няколко варианта за подарък, специално насочени към хората, които са запалени по лова.

 1. Нова пушка - Въпреки, че той вероятно си има поне две, новата пушка за лов никога няма да е излишна на един ловец.
 2. Ловен нож - Добрия нож е мечта за всеки мъж, дори и да не се занимава с лов, а за един ловец е направо сбъдната мечта. Намери тук.
 3. Бинокъл - За да може да следи дивеча от разстояние, когато е в гората. Намери тук.
 4. Сафари в Африка - Това е скъп и стойностен подарък за всеки един ловен ентусиаст, който винаги е мечтал да посети саваните на Африка.
 5. Въдица - Ако  той е любител на лова, то шансовете да е и рибар са големи. Затова новата въдица ще го зарадва със сигурност.
 6. Карикатура на ловец - Един личен подарък, зареден с емоция и лично отношение към празнуващия.забавна карикатура за ловец
 7. Персонална дъска за рязане - Всеки един ловец има нужда от своя лична дъска на която да приготвя мезетата след успешен лов.

Подарък за 50 годишнина на мъж до 50 лв


химикалка халба часовник ключодържател

Понякога идва деликатния момент, в който колкото и да искаме да подарим нещо скъпо на нашия любим рожденик, финансовото ни състояние не го позволява. Но не се притеснявайте - подбрахме за вас няколко варианта за хубави подаръци до 50 лв., който ще зарадват и най-претенциозните.

 1. Качествена химикалка - Хубавата химикалка в луксозна кутия е подходяща за всеки един изискан представител на мъжкия пол, който има празник. Намери тук.
 2. Кожен ключодържател с USB памет 16 gb - Чудесен подарък на достъпна цена, който ще помогне на рожденика да организира своите снимки, документи и файлове.
 3. Халба за бира с декорация или надпис - Евтин избор на подарък, който ще кара рожденика дълго време да си спомня за хубавия ден.
 4. Кутия за часовници - Ако той харесва хубави часовници и ги колекционира, кутията за часовници е чудесен избор на подарък за неговата 50-та годишнина. Намери тук.
 5. Бутилка водка "Златно Кюлче" - Забавен и оригинален, този подарък може да се запази за друг специален повод или да се разлее още същия ден, а красивото шише може да се запази като декорация на къщата.
 6. Ваучер за пазаруване или услуга - Избрът на ваучери за масажи, услуги, различни магазини за техника и книжарници е огромен, което ги прави и подходящ подарък за почти всеки повод.
 7. Красива запалка - Хубавата запалка е стилен и достъпен подарък за онези, които обичат пурите и тютюневите изделия. Намери тук.

Това беше нашия списък с най-подходящите подаръци за 50-тата годишнина на мъж. Подбрахме всички подаръци за вас с внимание и любов и се надяваме да сте намерили най-подходящия избор за вашия случай. Ако пък не сте прегледайте нашите статии за Подаръци за шеф, Подаръци за ловец и Подаръци за имен ден на мъж за още идеи. И не забравяйте, че най-хубавото, което можете да подарите за всеки един повод са вашите внимание и грижа.