Пенсионирането е важен етап от живота на всеки човек. Колкото и да обичаме своята професия, рано или късно идва моментът, в който трябва да се разделим с нея. 

Това обаче може да бъде и уникален повод за празнуване, тъй като след този етап пред човека се открива много свободно време, което той може да оползотвори по най-добрия начин.

Изберете най-подходящия подарък според професията и интересите

подарък за пенсиониране на жена оригинални идеи

Представяме ви някои подаръци за пенсиониране на жена, които ще се окажат полезни, практични и заредени с емоция. 

Подарък за пенсиониране на жена


При избора на подарък за пенсиониране не жена трябва да се съобразите на първо място с нейната професия, след това с интересите и хобитата ѝ. 

Най-добре би било да заложите на това с какво би се занимавала дамата, сега, когато ще има толкова много свободно време. Следващите подаръци са винаги актуални. Ако заложите на тях, няма да сгрешите.

Оригинални подаръци

оригинални подаръци за пенсиониране на жена кошница с бонбони вино чаовник с послание парфюм цветя

 1. Кошница с подаръци - Красив и универсален подарък, в който можете да включите любимите неща на получателката. Разгледайте тук.
 2. Бутилка вино - Изберете хубаво вино, което знаете, че би ѝ се харесало. Този подарък е подходящ, ако дамата е почитателка на напитката.
 3. Ваучер за СПА процедури - Какво по-хубаво от възможността за малко време са себе си, почивка и красота.
 4. Бижута - Бижутата винаги са на мода и всяка дама се радва на този подарък, когато той е избран с вкус. Тук избора е голям - колие, гривна, пръстен, обеци и др. Съобразете се с това кой благороден метал предпочита жената. 
 5. Козметика - Както бижутата, всяка самоуважаваща се дама харесва добрата козметика. Така че тук няма как да сбъркате. 
 6. Цвете/растение - Дамите почти задължително се радват на цветя. Може да е букет с хубави сезонни цветя или растение, което да допълни дома им. Намери тук.
 7. Карикатура с колегите - Интересен и оригинален подарък, който винаги ще ѝ напомня за колектива!карикатура за колежка интересен подарък за пенсиониране на жена
 8. Часовник - Стилен аксесоар, който ще остане за спомен и винаги ще е от полза. Намери тук.
 9. Парфюм - Ако познавате вкуса ѝ за аромати, това е хубав избор на подарък за пенсиониране.
 10. Аксесоар - Tук разнообразието е огромно (шал, шапка, брошка и др.). Разучете от какво би имала най-много нужда получателката и действайте. 
 11. Чанта - Всяка жена би се зарадвала на хубава дамска чанта, независимо от повода. 
 12. Дрехи - Хубаво палто, блуза или пък жилетка ще бъдат несъмнено оценени от всяка жена с вкус.  

За пътуване и свободно време

за пътуване и свободно време оригинални подаръци за пенсиониране на жена фотоапарат кошница за пикник скреч карта дрехи

 1. Фотоапарат - За да запечата всеки прекрасен момент, пътуване или приключение на своята получателка. Намери тук.
 2. Скреч карта на света - Подарък, подходящ за хора, които обичат да пътуват. Нека дамата отбележи всяко едно място по света, където е била. Намери тук.
 3. Кошница за пикник - Ще има достатъчно свободно време, което може да прекара с близки и приятели на пикник или разходки сред природата. Намери тук.
 4. Ваучер за дрехи - Ако не желаете да рискувате с конкретни дрехи, може да ѝ подарите ваучер за неин любим магазин, в който да си вземе каквото ѝ хареса. 

Интересни подаръци

интересни подаръци за понсиониране на жена книга чай свещ бижу

 1. Книга - Ако обича да чете книги, заложете на любим неин автор жанр или поредица. 
 2. Кутия за бижута - Красив подарък, който ще събере всички нейни бижута на едно място. Намери тук.
 3. Колекция от хубави чайове - Ако тя е почитателка на ароматния чай, този подарък ще ѝ се хареса много.
 4. Ароматни свещи - За моментите на релаксация и уединение. Намери тук.

Подаръци за пенсиониране според получателя


Пенсиониране на колежка 

оригинални подаръци за пенсиониране на колежка фирмено парти книга снимка

Тук може да заложите на подаръци насочени към конкретната професия, които да ѝ останат за спомен от годините прекарани на работното място. Представяме ви някои подаръци, които винаги ще ѝ напомнят за хубавото време, прекарано с колектива. 

 1. Карикатура за колежка - Измислете уникален сюжет, който да я представя най-точно, включете работното ѝ място и любимите ѝ неща. И ето, че имате един перфектен подарък. интересен подарък за пенсиониране на жена от колегите
 2. Парти изненада от колегите - Създайте ѝ незабравими емоции в последния работен ден, като организирате парти изненада с всички колеги.
 3. Постер/табло с послание от всеки колега - Съберете кратки пожелания от всеки колега и ги обединете в красив колаж, който ще я зарадва и трогне.
 4. Книга с пожелания от всеки колега - Пожеланията може да съберете и в книга, която ще ѝ остане за спомен от всички и този прекрасен последен ден.
 5. Дигитална фото рамка -  На нея можете да качите снимки от събирания с колегите през годините или дори от работния процес. Намери тук.
 6. Планер - Подарете ѝ планер, в който да планира следващите си големи пътувания, задачи и дейности. Сега ще може да направи всички неща, за които не е имала време преди това заради работата.
 7. Персонализиран магнит със снимка - Изберете снимка на целия колектив и я отпечатайте върху магнит. Намери тук.

Пенсиониране на учителка

подарък за пенсиониране на учителка букет с обнбони рамка за снимка екскурзия почивкаВ този случай също може да се насочите към подаръци, които ще оставят хубав спомен. Вижте нашите предложения за подаръци за пенсиониране на учителка

 1. Букет с бонбони - Красив, ръчно изработен подарък, който ще ѝ донесе усмивка. Наличен в много различни форми и варианти. Намерете тук.
 2. Колаж от снимки - Съберете снимки на най-добрите ѝ класове през годините, добавете и снимки с колегите. Тези хубави моменти и хора, ще ѝ напомнят за прекрасната ѝ професия. 
 3. Рамка за снимка с колегите - Една снимка е достатъчна, ако носи силна енергия и положителни емоции. Поставена в хубава рамка тя се превръща в чудесен подарък. Намери тук.
 4. Екскурзия до желана дестинация - Изпратете я на екскурзия до дестинация, която винаги е мечтала да посети, но не е имала финанси или време. Това ще е перфектният подарък по случай пенсионирането на вашата учителка.

Пенсиониране на свекърва

подаръци за пенсиониране на свекърва електронен четец готварска книга тортаСвекървата е скъп човек, който винаги е в помощ на семейството. Заложете на подаръци, които ще са ѝ от полза за свободното време, което вече ще има.

 1. Торта - Изненадайте я с домашно приготвена торта или с торта от любимата ѝ сладкарница. Съберете близките хора и създайте за нея настроение и семейна атмосфера.
 2. Картина - Подарък, който ще допълни дома ѝ и ще го направи дори още по-уютен.
 3. Семеен портрет - Изберете хубава снимка на семейството и направете семеен портрет, който да краси хола ѝ. пенсиониране на свекърва; семеен портрет 
 4. Декоративни възглавнички - За да може жилището ѝ да е приветливо и чаровно.
 5. Кулинарна книга - За времето, в което ще се вихри в кухнята, ще експериментира и ще изпробва нови рецепти, с които да събира цялото семейство около масата. Намери тук.
 6. Книга за рецепти - Ще може да запише всяка една новооткрита и вкусна рецепта.
 7. Кристални чаши за вино - Те никога не са излишни, особено когато цялото семейство идва на гости. Намери тук.
 8. Ваучер за минерални бани - Подарете ѝ  мечтаната почивка, от която се нуждае.
 9. Електронен четец за книги - За да прочете всяка книга, която винаги е искала.
 10. Домашен любимец - сега е най-подходящия момент за домашен любимец. Вземете ѝ животинче, което знаете, че ще заобича. Изборът е голям (куче, коте, папагал, костенурка, декоративен заек и др.) Важно е да се съобразите и с това, че всяко живо същество изисква грижи, отговорност и средства.

Надяваме се да сте успели да откриете най-подходящия подарък за пенсиониране на жена. Помислете за интересите на дамата и изберете най-хубавото за нея.

Може да разгледате също и подаръци за юбилей на жена или подаръци за свекърва, за да вземете още страхотни идеи, които биха Ви помогнали в избора.