За някои хора избирането на подходящ подарък е истинска борба. А пък що се отнася до подарък за зъболекар – е, тук човек може наистина да открие затруднения.

Ако искате да благодарите на вашия зъболекар за успешно преминалата страшна операция или процедура, или ваш близък приятел е зъболекар и му предстои откриване на кабинет , то може да продължите да четете. Имаме много забавни идеи!

Какво да подарим на нашия зъболекар?идеи за оригинални подаръци на зъболекар

Идеи за подаръци за зъболекар


флашка зъб забавни зъболекарски чорапи фигурка ключодържателПредставяме ви списък от над 50 идеи за подаръци за зъболекари, където със сигурност ще откриете поне насока какво да изберете за вашия зъболекар, приятел или член от семейството.

 1. Забавни чорапи със зъби (без кариеси) -  Ако зъболекарят е ваш близък приятел и търпи на майтапи, този подарък ще му допадне със сигурност!
 2. Дизайнерска торта за зъболекар - Сладките изкушения са перфектен подарък. Намери тук
 3. Статуетка зъболекар - Сувенир е, но веселяшки. Добра идея, ако се чудите какво да подарите или пък страхотно допълнение към нещо по-голямо. Намери тук
 4. Карикатура за зъболекар - Персонализиран подарък, който носи усмивка и хумор. Поръчайте карикатура за зъболекар със сюжетен фон по ваш избор. А тук може да прочетете повече за как се рисуват карикатурите и какви са техните предимства. Обещаваме, че подаръкът ще е уникален и най-харесван.Карикатура за зъболекар  
 5. Медальон под формата на зъб - Стига да е подходящо, разбира се.
 6. Ключодържател зъб - Винаги замества липсата на друга идея.
 7. Плюшена играчка зъб - Може да се сложи като декорация на легло или ракла.
 8. Флашка зъб - Оригинална идея за флашка, ако приятелят ви ползва често такава. Ако пък  не - ще започне да позлва ;) Намери тук
 9. Бутилка уиски с персонализиран етикет - Може да честите рождения ден на зъболекар с персонализиран етикет "Честит рожден ден, д-р Петров". Или пък да напишете "Благодаря, д-р Петров". Алкохолът винаги е страхотен подарък.
 10. Форма за лед - зъби - Когато зъболкарите правят коктейли ще бъде доста забавно!
 11. Персонализирана чаша „За най-добрия зъболекар“ - Този подарък спада към по - класическите, но със сигурност е забавен и би бил от страхотна полза на вашия зъболекар вкъщи или в кабинета.
 12. Луксозна химикалка  - Всеки с важна професия използва готин луксозен аксесоар за писане. Нали подписът трябва да е тежкарски? А на някои места дори ги гравират с надпис. Намери тук
 13. Гравирана халба за бира - Ако зъболекарят ви е мъж почитател на бирата, то тази халба е добра идея за подарък, макар и без зъболекарско послание. Гравирайте името му на нея или просто напишете благодартвено послание.
 14. Масаж - Не е лесно да стоиш в неудобни пози по цял, за да лекуваш и вадиш зъби. Всеки зъболекар ще го оцени.
 15. Рамка за снимка за бюро - За да може да сложи любима снимка в кабинета си.
 16. Ваучер за почивка - Ако зъболекарят ви е роднина или много близък приятел, може да си позволите дори да подарите ваучер за почивка

Още оригинални зъболекарски подаръци


бродерия за зъболекари чаша ваучер за магазинЕто и още няколко оригинални идеи за зъболекарски подаръци. Преценете дали са подходящи спрямо колко близък е човекът.

 1. Сет игра на зъболекари - Представете си как зъболекарят играе забавна игра със своите колеги. Весело, нали?
 2. Персонализирана кутия бонбони с формата на зъби - Подходящ подарък особено, ако ви е ваден зъб наскоро.
 3. Тениска с напис "Феята на зъбчетата" - Подходящ подарък за млада дама зъболекарка
 4. Грамота за зъболекар на годината - Благодарствената грамота не е скъп подарък, а показва достатъчно уважение. Намери тук
 5. Карикатура за дипломиране на зъболекар - Персонализиран подарък по снимка - хем ръчно изработен, хем показва бъдещата професия, хем може да се закачи и у дома и на станата в бъдещия кабинет. Карикатурата по снимка винаги ще носи незабравим спомен.Карикатура за дипломиране на зъболекар  
 6. Персонализирана чаша за зъболекар с име - Предлагат се с весели картинки и изписване на име по поръчка. Пък и не са скъпи. Намерете ги тук
 7. Биоразградима бамбукова четка за зъби - Така ще стимулирате да се спре изпозлването на пластмаса. Eco-friendly както му казват по-модерно.
 8. Термо чаша - Няма нищо по-хубаво от горещото кафе или чай! Може даже да я персонализирате с името му отгоре.
 9. Ваучер за дрехи от любим магазин - Ако подарявате подарък на близка приятелка с тази професия, ваучер за дрехи е много готина идея за подарък на приятелка. Вижте и другите ни идеи за подарък на най-добра приятелка тук. (линк)
 10. Ваучер за дентален магазин - Може да зарадвате приятел и с ваучер към магазин с дентални аксесоари, от където да закупи интересни придобивки (СНИМКА КОЛАЖ)
 11. Надуваема възглавничка за плаж във формата на зъб или усмивка - Така ще имат забавен елемент дори на плажа.
 12. (За гадже зъболекар) Боксерки със зъбчета - Внимавайте с този подарък. Подарете го, само ако сметнете за умесно. Не го подарявайте на вашия личен стоматолог. Ето тук (линк) имаме и други предложения за подаръци за гадже.
 13. Балони с дентални мотиви - Супер допълнение към подарък за откриване на зъболекарски кабинет
 14. Огледало във формата на зъб - За всяка дама огледалото е важен аксесоар. Пошегувайте се с нея като й подарите още нещо във формата на зъб.
 15. Зъбен душ - Кой казва, че зъболекарите нямат нужда от подобни аксесоари? Та нали и те са хора. Най-веротно вече имат, но ако го познавате добре като приятел, може да подпитате и да подарите, ако няма. Така ще почистват междузъбното пространствво по-лесно.
 16. Поставка за четки за зъби във формата на зъб - Весел и оригинален подарък за дома. Намери тук

Подаръци и сувенири за зъболекарски кабинет


подаръци сувенири за зъболекари часовник дървен надписДали приятелят ви зъболекар открива нов кабинет или искате просто да подарите нещо, което да стои готино в зъболекарския кабинет, следващите идеи ще са от полза.

 1. Гравирана плоча с имена на зъболекаря - Ако той отваря нов зъболекарски кабинет може дори да гравирате новия адрес.
 2. Картина с дентална снимка - Всички кабинети са окрасени с множество информационни табла, които понякога дори плашат. Е, нека прибавим и нещо не толкова информативно.
 3. Саксия под формата на зъб  - Хем ще отива на кабинета, хем ще има зеленина за уют.
 4. Часовник във формата на зъб и зъболекарски инструменти - Просто практично. Намери го тук
 5. Дървена табела за кабинет с името на зъболякаря - Изработват се ръчно от дърво и са супер за приветстване в кабинета. Намери тук
 6. Играчка скачащи зъбки - Дентален сувенир скачащи зъбки с механизъм. Атрактивна играчка за малки пациенти. Намерете ги тук
 7. Бележник за зъболекар - Тефтер с надпис "Дневникът на най-добрия зъболекар". Намери тук
 8. Гумичка във формата на зъб - това е предложение само за допълване на вече избран подарък.
 9. Книга за дентален маркетинг - „Дентален маркетинг“ е своеобразен наръчник, предоставящ конкретни инструменти за запълване на графика в кабинета и справяне с редица проблеми на практиката. (СНИМКА КОЛАЖ)
 10. Кутийки за млечни зъбки - Шарен аксесоар за всеки кабинет. Така зъболекарят ще може да дава такава на всяко детенце, чието млечно зъбче падне. Намери тук
 11. Постелка пред вратата със дентални мотиви - На тази постелка може да пише и "Добре дошли" и да се напише име по поръчка.
 12. Керамична декоративна чаша кътник - Вътре може да се сложат четки за зъби или други дребни нещица
 13.  Моливник зъб - Че къде другаде да си държи моливите и химикалите един зъболекар, ако не в зъб? Намери тук
 14.  Персонализирана дървена таблека за врата с името на зъболекаря
 15. Забавна престилка с надпис "Страшният зъболекар" - Дали ще я ползва за Хелоуин или пък ще плаши страхливите пациенти, няма значение. Важното е, че подаръкът носи усмивка и е забавен.
 16. Дентален модел макет на зъби - аксесоар за демонстрация на пациентите как се мият зъбите.
 17. Визитник за зъболкар - потърсете интересен визитник, който да бъде със зъболекарски мотив.
 18. Постер схема за почистване на зъбите с конец - Инфо таблата стоят чудесно в един кабинет.
 19. Лампа зъб - светеща лампа в различни цветове във формата на кътник. Свежа идея за бюрото.
 20. Табуретка във формата на зъби  - Защо да не се сложи в чакалнята!

След тези весели и интересни идеи за зъболекарски подаръци се надяваме поне малко да сме улеснили изобра ви! Изберете подходящия спрямо това колко близък е човекът, на когото подарявате. А ако се чудите за още не толкова персонализирани подаръци за зъболекари, вижте и нашите предложения за подаръци за мъж и подаръци за жена.

Разгледайте и нашите идеи за подаръци за димпломиране, в случай, че търсите подарък за димпломиране на зъболекар.