Юбилеят е специален повод в живота на всеки човек и трябва да бъде отпразнуван както подобава! В тази статия Ви даваме идеи за оригинални подаръци, които ще се харесат на вкуса на всяка дама според нейната възраст:

  1. Жена на 30 години ∇
  2. Жена на 50 години ∇
  3. Жена на 60 години ∇
  4. Жена на 70 години ∇
Подаръци за юбилей на жена на 50 години

Чудите се какво да подарите на една дама за нейната кръгла годишнина? Търсите луксозни, сантиментални или символични подаръци, които да зарадват една 50 годишна жена

За да Ви помогнем да подберете най-правилния подарък за 50 годишен юбилей сме приготвили уникални идеи, които ще улеснят Вашия избор.

Ето нашите Топ 15 предложения, сред които можете да намерите подходящ подарък, с който да направите празника на всяка жена незабравим:

1. Цветя

Цветя с бонбони

Има универсални подаръци, които винаги са добър вариант за всеки повод. Цветята са един от тях – едва ли има жена, която не би се зарадвала на един прекрасен букет от любимите й цветя. А защо не и една красива кошница с букет от бонбони!

2. Бижута

Бижута - гривна, колие, пръстен, перлиДобре подбраното бижу, според вкуса на дамата, е един стилен подарък. Зависи от бюджета, с който разполагате, можете да изберете красива гривна, нежно колие или изящни обеци. Това е подарък, който остава за спомен и има сантиментална стойност. 

3. Кутия за бижута

Всяка жена има нужда от кутия за бижута, за да съхранява красивите си притежания. Това е практичен подарък, който веднага ще влезе в употреба и ще помогне на дамата да вкара ред сред бижутата си. Също така кутията е удобна за пренасянето им по време на път.

4. Аксесоари (шапка, шал, ръкавици)

Тези аксесоари идеално допълват женския тоалет. За да сте сигурни, че дамата ще хареса подаръкът Ви и той ще влезе в употреба, проучете кои са й любимите цветове или изберете универсален цвят, който подхожда на всичко.

5.Чанта

черна чанта, кафява чанта, черна раница, дамска чанта

Чантата също е от аксесоарите, които ще зарадват много една жена. Тук отново е добре да сте запознати в вкуса на дамата, за да може да изберете най-подходящата чанта и да предизвикате повече усмивки и добро настроение.

6. Карикатура по поръчка

Това е идеалният вариант за подарък, ако искате да бъдете оригинални и креативни. С карикатурата ще подарите страхотни емоции и ще запечатате спомен за цял живот. Хубаво е, че идеята (сюжетът) зависи изцяло от Вас и по този начин ще превърнете подаръка в уникален и персонализиран специално за жената, която искате да изненадате.

7. Албум със снимки

Персонализиран албум със снимки. Албум с мои снимки за подарък

Също един подходящ подарък, който ще остане скъп спомен и ще бъде високо оценен. Това е сантиментален подарък, който може да се превърне като традиция за всеки юбилей, придружена с хубави емоции.

8. Комплект спално бельо

Спално бельо за подарък за жена и подарък за юбилей

От този подарък всеки дом има нужда. А основната отговорност домът да бъде уютен е на жената. Можете да допринесете за това като изберете красиви, луксозни или нежни спални комплекти, които да вкарат топлина във всеки дом.

9. Ароматни свещи

ароматни свещи за подарък за жена за юбилей

За да направите домът още по-уютен може да подарите комплект от ароматни свещи. Също така свежите ухания могат да действат успокояващо и отпускащо. А какво по-хубаво от една релаксираща ароматерапия за жената!

10. Парфюм

Парфюм за подарък

В продължение на “ароматните” ни идеи, хубав подарък за жена е парфюмът. Той обаче също е от подаръците, за които трябва да сте сигурни относно предпочитанията на дамата. Някои жени ще се зарадват на по-леки и свежи аромати, докато други ще предпочетат по-тежки ухания. Бъдете внимателни.

11. Комплект чаши за вино

Комплект чаши за подарък

Всяка жена любителка на виното ще се зарадва на стилен подарък като комплект чаши за вино. Могат да влязат в приложение винаги, когато тя иска да се наслади сама на чаша вино след изморителен ден, да сподели нежен момент с любимия човек плюс страхотно вино или поднася хубаво вино на свои приятели и показва стил в луксозни чаши.

12.Кошница за пикник

Кошница за пикник за подарък

Ако жената, която искате да изненадате обича да е сред природата и да прекарва време с любимите си хора навън, то този подарък е идеален избор за Вас. Практична кошница, която ще бъде от полза на любителките на пикник.

13. Книга за рецепти

Книга с рецепти, подарък, готварство

Нека обърнем внимание и на дамите, които обичат да готвят. Кулинарната страст е присъща за една жена. Перфектен подарък за нея би била една книга за рецепти, от която да черпи вдъхновение и да радва любимите си хора с вкусни гозби.

14. Сет за сирена

Сет за сирена, дъска за рязане на сирена, подарък

Ето още една оригинална идея за подарък. С този сет всяка жена може да покаже креативност, когато поднася сирене на трапезата.

15. Ваучер

Ваучер за подарък на жена на 50

Има изключително голямо разнообразие от предложения за подаръчни ваучери. Според хобитата, интересите и любимите занимания на жената, Вие може да изберете какъв ваучер да й подарите. А защо да не я изненадате с нестандартно преживяване, което ще й създаде нова емоция и вълнение?

Надяваме се да сме Ви били полезни с нашите страхотни предложения за подарък за юбилей на жена на 50 години.

Не е лесна задача да се избере подходящ подарък и за мъж! За това сме ви подбрали перфектни идеи за подарък за юбилей на мъж на 50 години. (линк към статията).

5/5 - (1 vote)