Рожденият ден на компанията е значимо събитие за нейния екип. Празникът ще ви напомни за постиженията на предприятието, ролята на неговите служители и най-важното ще мотивира служителите за по-нататъшен успех.

Важно е в този ден всички в организацията да почувстват своята значимост: мениджърите, служителите, клиентите и бизнес партньорите. Успешният избор на подаръците ще увеличи радостта от празника и ще обедини екипа на компанията за нейния просперитет.

Идеи за подаръци за годишнина на фирма

интересни оригинални подаръци подходящи за фирмен юбилей

Има някои поводи, които са по-сложни от други, когато стане дума за подарък. Един такъв е фирменият юбилей - празненството, на което се отбелязва годишнината от създаването на компанията, в която работите. И както при всяко официално тържество и в този случай подаръците са неминуеми. Ето защо ние събрахме за вас най-подходящите такива за повода, за да може да бъдете подготвени подобаващо.

 

Подарък за годишнина на фирма


подарък за годишнинана фирма сервиз чаши бутилка вино със специална кутия изкуствена каминаВсички знаем, че рождени дни празнуват не само хора, но и организации. Но какво да подарим на фирма за годишнината? Как да изненадаме служителите и бизнес партньорите си?Предлагаме ви страхотни идеи за подарък за фирмен юбилей:

 1. Карикатура - Изберете персонализирана карикатура по снимка - уникален подарък за фирмата (шарж на целия екип), шефа, колеги или бизнес партньори, изненадайте по един оригинален и личен начин.карикатура по снимка за колеги подарък за фирмен юбилей
 2. Холивудска звезда - С имената и логото на фирмата. Звездата може да е сложена на специална стойка или можете да я закачите на стената. Оригинален подарък за рожден ден или други важни постижения на фирмата.
 3. Чаен комплект - Елитен комплект с редки сортове чай в стилна кутия ще зарадват както вашите клиенти, така и вашите колеги и партньори.
 4. Персонализирана купа - Красива купа, която може да гравирате - с логото на фирмата, пожелание и рождената дата на фирмата. Изненадата ще заеме почтено място офиса.
 5. Касичка - Оригинална фирмена “банка” за спестявания. Подарете електрона касичка или касичка с забавна форма.
 6. Корпоративно списание - Незабравим подарък, който ще отразява ценностите на фирмата. Посветете неговите раздели на постиженията, отделите или конкретните хора на компанията. Добавете и теми за дискусия, размисъл, например за нови проекти, задачи и идеи за развитие на фирмата.
 7. Чаши за уиски - Оригинален подарък с който ще се насладите на любимата напитката по време на фирмените партита и сбирки. Избери тук 
 8. Камина - Позволява да се насладите на гледката на жив огън, без да напускате офиса си. Красиво интериорно решение, което със сигурност ще впечатли вашите бизнес партньори. Разгледай тук 
 9. Видеокартичка - Уникално видео с историята на фирмата, постиженията и бъдещите цели. Ярък, оригинален, ефективен и незабравим подарък.
 10. Кутия за кафе за маниаци - Кой не обича кафе? Особено ароматно, приготвено от прясно смлени наситени сортове. Подаръчен комплект с всичко необходимо, за да направите любимата напитка, в кутия с гравирано пожелание и логото на фирмата е страхотен избор на подарък.
 11. Стенен часовник - Часовниците с интересен и запомнящ се дизайн са подходящи за всеки офис и идеален подарък за фирмен юбилей. Виж повече
 12. Аксесоари за вино - Стилен комплект с всичко необходимо: наливник, тапа, метален пръстен и джобно ножче с тирбушон ще се превърне в незаменим и любим аксесоар в офиса и на всяко фирмено парти. Намери тук
 13. Електрически тирбушон - Ще помогне бързо да се отвори бутилка вино по време на фирмените празненства. Идеален подарък годишнина фирмата. Разгледай тук

Подарък за фирмен юбилей за шефа

подарък за фирмен юбилей какво да подарим на шефа бонзай чанта карта на света органайзер

За този тържествен повод служителите на компанията и нейните бизнес партньори по правило подаряват луксозни, оригинални и запомнящи се подаръци. Подходящи са гравирани подаръци, подаръци, които украсяват интериора в офиса и подчертават статуса на шефа, както и тези, които оставят приятни спомени от празника.

 1. Глобус бар - Необичаен и привличащ вниманието елемент на интериора, подчертаващ статута на неговият собственик. Този глобус може да се използва като удобен и практичен минибар. Купи тук 
 2. Скреч карта - Вашият шеф обича да пътува? Или просто мисли за това, но му липсва мотивацията да започне? И в двата случая най-добрият подарък е стилна скреч карта на света. На нея той може да маркира местата, които вече е посетил или иска да посети. Купи тук 
 3. Органайзер за бюро - Функционален и стилен, той ще въведе ред на шефското бюро. Важните документи и бележки ще бъдат на сигурно място. Виж повече 
 4. Ръчен часовник - Стилен и статусен подарък за шеф. Добавете послание към часовника - гравирането прави подаръка запомнящ се и личен.
 5. Портрет - Незабравим подарък, който винаги ще го радва на работното му място или у дома.подарък портрет за шефа фирмена годишнина
 6. Постер със списък от 100 дела, които трябва да направи в живота - В списъка може да добавите мечтаните места за пътуване, както и творчески, спортни или професионални цели, които шефът ви иска да постигне. Може да добавите и някои забавни предизвикателства.
 7. Чаши с бутилка за алкохол с логото на фирмата - Изискан подарък, с който ще се наслади на любимата си напитка. Разгледай тук 
 8. Стайни растения - Перфектен начин да се оживи обстановката в офиса. Бонсай, кактус или друго растение ще расте като символ на дългосрочно партньорство и уважение към фирмата.
 9. Куфар - Подскажете му, че е време да си почине от работата и да замине на почивка. Ако пък той често пътува по работа, това ще бъде много полезен подарък.
 10. Ваучер - Масаж, водни процедури, чист въздух, спорт. Той ще събере сили и ще се върне в офиса отпочинал и подмладен. Всички знаем, че ако шефът е в добро настроение, всички са в добро настроение.
 11. Бизнес чанта - Практичен и стилен подарък за бизнес хора, който ще помогне да изглеждат по-представителни във всяка ситуация.
 12. Ваза с гравирано послание - Прекрасно ще доукраси неговия кабинет. И ще има къде да сложи цветята от празника.

Подарък за 10 годишнина на фирма


подарък за 10 годишен юбилей на фирма брандирани флашки чаши писалки кошница с плодове външна батерияРожденият ден на компанията е чудесен повод да благодарим и обединим екипа. Добър общ подарък може да бъде оборудване за стаите за почивка или семеен ден, в който всеки може да доведе децата и членовете на семейството си на работа.

Важно е в този ден всички в организацията да почувстват своята важност, уверете се в оценката на заслугите. Събрахме топ идеи за подаръци за служители и бизнес партньори:

 1. Електронна корпоративна библиотека - "Банката" на знанията на фирмата мотивира служителите да растат и създава условия за това, помага за формирането на единно информационно поле.
 2. Кутия или кошница със сладкиши - Всички мечтаят за сладък живот. Можете да го подсладите животите на служителите и партньорите с кутия вкусни и здравословни сладкиши, която със сигурност ще ги зарадва. Намери тук 
 3. Флашка - Много хубава идея за подарък на фирмен юбилей. Можете да добавите и лазерно гравиране на логото на фирмата.
 4. Гравиран химикал - Персонализираните подаръци винаги са оригинални. Практичен и креативен подарък. Хората често забравят да връщат химикала на неговия собственик , но ако той е подписан, определено ще се върне отново при него.
 5. Игри за ума - Пъзели за възрастни, неокуб, викторини за да тренират мисленето си. Има богат избор от интересни и развиващи ума подаръци.
 6. Персонализирана чаша - Тя може  да е с логото на фирмата, надпис-пожелание или забавна снимка. Разгледай тук
 7. Power Bank(външна батерия) - Полезен и оригинален подарък за любимите ви клиенти или служители.На повърхността можете да гравирате логото на фирмата или пожелание, превръщайки външната батерия в уникален персонализиран подарък.

Уникални

уникални подаръци подходящи за фирмен юбилей бъчва за бира статуетка шах или табла картина

Рожденият ден на компанията е чудесен повод да благодарим на всички замесени! Да зарадваме клиентите и партньорите си с подаръци с фирмени символики, отстъпки на продукти и услуги, да спечелим дълго и плодотворно сътрудничество.

Разгледайте нашите уникални подаръци за фирмен юбилей:

 1. Фирмена термо чаша - Тя ще запази чая и кафето горещи, а капакът няма да позволи на любимата ви напитка да се разлее. Запазете документите и клавиатурата в безопасност.
 2. Статуетка - Сувенирите никога няма да загубят своята актуалност. Можете да изберете статуетка за офиса, като основното е, тя хармонично да се вписва в интериора и характера на фирмата. Виж повече 
 3. Златна репродукция - Такъв тип златни картини са изработени от нишки истинско злато, които са вплетени една в друга. Това е един чудесен и доста нестандартен подарък. Намери тук 
 4. Макет на кораб - Луксозен и представителен ретро подарък, който прекрасно ще украси интериора в офиса. Разгледай тук
 5. Бъчва с чешмичка - Такъв подарък особено ще зарадва ценителите на виното и българските традиции. Оригинален и практичен подарък, който несъмнено ще се използва на фирмените партита. Купи тук
 6. Настолна игра - Страхотен подарък за служители, ще помогне сплотяването на екипа. Те може да бъдат интелектуални като шах, шашки и табла, домино или забавни- скрабъл, покер, монополи. . Виж повече
 7. Игри за офиса - Тук имате богат избор - джаги, дартс, тенис на маса.Такъв корпоративен подарък ще даде възможност на служителите да се забавляват и да се отпуснат по време на обедната почивка или след работа. Освен това ще им позволи да организират колективни състезания.

Подарък за 20 годишнина на фирма


Подаръци за 20 годишнина на фирма юбилей сет за сирена вино и шампанско декораци за офисПодаръка трябва не само да бъде приятна изненада, но и да бъде запомнен за дълго време. Представяме ви идеи за подходящи подаръци за 20 годишнина на фирма, служители и партньори.

 1. Барбекю комплект - Една прекрасна идея за подарък - с нея всички могат да се събират на пикник, и да използват  барбекюто за приготвяне на вкусни месни ястия. Разгледай тук
 2. Магнитен антистрес уред - В работната среда понякога има и неприятни моменти, разочарования, дори и стрес. Това е едно прекрасен корпоративен подарък за служителите, чиято работа не може да мине без стрес. Поръчай тук
 3. Охладител за бутилки - Изберете модерна и интересна ледиера, подходяща за офиса, която може да се гравира с логото на фирмата и рождената дата. Избери тук
 4. Сет за сирена - Компактен за съхранение и лесен за употреба, отличен подарък за корпоративно парти. Виж повече
 5. Кошница за пикник - Ще се влезе в употреба при корпоративни сбирки на открито. Удобен подарък, който ще внесе комфорт по време на пикник сред природата. Разгледай тук
 6. Декоративно оръжие - Красива сабя или пушка перфектно ще украсят интериора на кабинета или офиса.
 7. Escape room приключение - Отборна игра за находчивост, логика и наблюдателност. Ако търсите оригинален подарък, ново преживяване, ако обичате предизвикателствата и решаването на загадки или просто искате да се забавлявате - това е идеалния подарък за целия екип! Поръчай тук
 8. Спа почивка - За юбилей на фирмата или при достигане на определен таргет, подарете пътуване до мечтаната дестинация или спа почивка на целия екип. Направете вълнуващ и незабравим подарък.
 9. Игри на открито - Пейнбол, футбол, баскетбол и екстремни спортове - чудесен начин за зареждане с положителни емоции за целия екип.

Оригинални

оригинални подаръци за фирмен юбилей телефон със слушалки бутилка календар

Основната цел на оригиналните подаръци е да изненадат и зарадват, да подарят много положителни емоции и запомнящи се впечатления. Събрахме селекция от креативни, необичайни и оригинални подаръци за фирмен юбилей.

 1. Вечен календар - Изглежда страхотно навсякъде, има различни модели за бюро или за стена. Освен това е и прекрасен сувенир. Разгледай тук 
 2. Сет за пица - Перфектен подарък за след работните вечери с колегите “на по бира и пица”, а и да не забравяме, че непрекъснато има нови и нови поводи за събирания. Поръчай тук 
 3. Декантер - Оригинален и практичен подарък, който несъмнено ще бъде красив и активен участник на всички видове срещи в офиса. Разгледай тук
 4. Слушалки - Практично и оригинално решение за подарък за персонала. С тях колегите ще могат да слушат любимата си музика, без притесняват никого.
 5. Пясъчен часовник - Прекрасен сувенир за корпоративен подарък, който може да се съхранява на работното място. Той помага отпускане и релакс и също така напомня за бързотечността на времето.
 6. Сервиз за чай или кафе - Подходящ за уютни сутрешни оперативки. Купи тук
 7. Тениска със снимка, лого или забавен надпис - Интересен подарък за служители или бизнес партньори, който ще ги държи винаги в добро настроение.
 8. Декоративни пана (картини) - За предпочитане е да изберете неутрални изображения: живописни пейзажи, градски панорами, селска природа. Този подарък ще бъде истинска изненада за целия екип, защото ще създаде комфорт в офиса, където служителите прекарват много време.
 9. Позитивно огледало с оптимистичен надпис - Под формата на различни животни, насекоми, цветя или други интересни фигури ще се превърне в наистина необичаен подарък. На повърхността на огледалото можете да направите гравиран поздрав или положителна фраза положителен старт на деня.

Основният подарък за цялата фирма е весел, незабравим празник! Банкет, парти или почивка сред природата ще помогне на служителите и партньорите да се социализират и да установят контакти в неформална обстановка. Пригответе оригинална почерпка, торта с фирмено лого, награди, организирайте корпоративно състезание/игри, дори можете да направите филм за вашите постижения!