При избор на подарък за рибар въпросът е дали да е нещо практично или нещо уникално? Уникалният подарък ще бъде оценен веднага, а практичният – по време на риболова. Зависи колко добре познавате човека и дали знаете на какво ще се зарадва той.

 Може да не искате да развалите изненадата като попитате направо, затова е добра идея да съберете някои от риболовните му истории. От тях може да разберете от какво точно има нужда рибарят.

Кои идеи са добри за подарък за рибар и какво би го впечатлило?

оригинални идеи за подарък на рибар мък който обича риболова

Подарък за риболовец


Сувенири

интересни сувенири подарък за рибар халба а бира, ключодържател гривна

 1. Ключодържател във формата на риба - Ако човекът, на когото искате да направите подарък ви е близък, можете да му подарите ключодържател с форма на риба, с думите: “За да можеш и ти да хванеш нещо”. Намери тук
 2. Гривнa с медальон във форма на риба -Гривна с медальон във форма на риба е хубав подарък за спомен на човек, който обича да ходи за риба.
 3. Халба за бира - Както вкъщи, така и край водата, бирата е по-вкусна, когато е в подходящата чаша. Намери тук.
 4. Карикатура по снимка - Това е интересен начин за показване на оригиналност в избора на подарък. Можете да подарите карикатура по снимка, на която да е изобразена някоя от риболовните истории на вашия човек. Може и да бъде изготвена изцяло по ваш сценарии, в който и вие самите да участвате. карикатура по снимка като сувенир подарък за рибар
 5. Гривна ключодържател - Този тип гривни предпазват рибаря от загубата на ключове.
 6. Портфейл с картинка кукички или рибар - Вашият приятел би се зарадвал да му подарите портфейл, който да му напомня за неговото хоби му. Намери тук

Интересни подаръци

Интересни подаръци подходящи за риболовец хладилна чанта швейцарско ножче разтегаема маса такъми

 1. Многофункционален нож - С този тип ножове могат да се извършат много дейности и в същото време са компактни - побират се в джоба на якето.
 2. Преносима маса за чистене на риба - Такъв тип маси са удобни и могат да се вземат по време на риболов.
 3. Електронен кантар за мерене - Когато рибарят хване риба той иска да знае колко тежи тя за да може да се хвали после с това.
 4. Водоустойчива чанта - Такава чанта може да стои в близост до водата, а вие да сте спокойни, че съдържанието в нея няма да се намокри.
 5. Раница - Раницата е добър аксесоар за пренасяне на всичко необходимо, когато някой отива за риба.
 6. Сет с ножове за филетиране - С такъв сет рибарят може да изчисти и нареже рибата както пожелае.
 7. Ръкавици - Ръкавиците, устойчиви на вода са много добра идея за през зимните месеци.
 8. Макара за въдица- Обикновено рибарите имат поне една въдица, която се нуждае от нова макара. Това е много подходящ подарък за всеки повод, ако получателят е рибар.
 9. Сет с рибарски принадлежности - Можете да подарите комплект с рибарски принадлежности, въпреки че получателят вероятно вече има поне 4.

 Подаръци за мъж рибар


Опитайте се да съберете колкото е възможно повече информация, като разберете, кои принадлежности той вече има, както и вида риболов, който предпочита вашият близък. Това ще ви помогне да му осигурите подарък, който той ще може да използва и да му се наслаждава.

Оригинални подаръци

оригинални подаръци за мъж риболовец бинокъл лодка запалка очила

 1. Рибарска лодка- Вероятно знаете, че има много различни видове риболов. Например риболовът от малък езерен каяк е много по-различен от риболова в дълбочина. Ето защо е важно да определите какъв вид риболов предпочита. Това ще ви помогне да стесните търсенето, за да изберете правилната рибарска лодка за подарък.
 2. Слънчеви очила - Разумно е да помислите за сезона, за който купувате подарък. Ако подарявате подаръка в по-топлите месеци, слънчевите очила може да се окажат страхотен избор. Разгледай тук
 3. Риболовен отдих - Ежедневието на хората в днешно време е много динамично и все по-рядко човек намира време за своети хоби. Риболовният отдих може да има различна продължителност ден, два или цяла седмица, това ще решите вие.
 4. Ваучер за риболовен магазин - Ако не сте сигурни какъв подарък за рибар да направите, можете да му подарите ваучер, с който той сам да си купи каквото му е нужно.
 5. Водоустойчив часовник - По време на риболов със сигурност той ще си намокри ръцете, затова е добре часовникът му да е водоустойчив.
 6. Бинокъл - Понякога е нужен бинокъл, за да може да се наблюдава плувката, ако тя е хвърлена надалеч в дълбокото.
 7. Запалка - Запалването на хубав огън е по-лесно (а и по-приятно) с хубава запалка. Виж тук

Персонализирани подаръци

персонализирани подаръци за мъж рибар чаша с лично послание тениска колаж от снимки

 1. Тениска с надпис - Тениска с надпис “Най-добър рибар!” и името на получателя е добра изненада за рибар.
 2. Шапка с надпис - Шапката също може да е с персонален надпис по ваш избор.
 3. Чаша с надпис - Чашата, в комплект с предходните два подаръка, е нещо лично, което може да бъде адресирано директно до получателя.
 4. Портрет - Изненадайте рибаря с негов портрет, на който държи най-големия си улов. Това е нещо, което със сигурност ще му остане за цял живот. портрет по снимка личен персонализиран подарък за рибар
 5. Рамка за снимка - В рамката можете да сложите снимка от рибарските приключения на вашия приятел. Намери тук
 6. Термо чаша с надпис - Това е подходящ подарък за такъв получател, защото той ще може да пие топлата си напитка от чаша с послание, докато стои на брега с въдицата в някой леден ден. Разгледай тук
 7. Алкохол с етикет с негова снимка- Това е подарък за рибар, който е персонален и ще носи усещането за нещо лично и стойностно.
 8. Колаж от снимки - Когато рибарят има много спомени от своите премеждия с въдицата, те могат да се направят на колаж.

Подаръци за риболов


 Може да не искате да развалите изненадата като попитате направо, затова е добра идея да съберете някои от риболовните му истории. От тях може да разберете от какво има нужда рибарят.

Практични подаръци

практични подаръци подходящи за мъж рибар разгаваем стол шапка органайзер за такъми

 1. Риболовен стол - Един от най-класическите и символични аксесоари, стане ли дума за риболов. Подарете на вашия рибар традиционно сгъваемо столче, на което той да прекара безкрайните часове край реката или язовира.
 2. Рибарска шапка би бил подарък, на който вашият близък ще оцени веднага. 
 3. Екипировка за дъжд, която да защитава рибаря от лошите климатични условия и внезапните, поройни дъждове.
 4. Нова въдица - Може би това е първото нещо, за което се сеща човек, когато трябва да направи подарък на рибар. Всеки рибар би се зарадвал на хубава въдица, но с този подарък трябва да се внимава, защото има много варианти и не е сигурно дали ще е по вкуса на получателя.
 5. Кутия за риболовни принадлежности - Тази кутия е подходяща за поддържане на ред сред рибарските принадлежности.
 6. Фенер за глава - Вечер, когато рибарят хване риба, са му нужни и двете ръце, за да я откачи от кукичката. Затова с този подарък ще му спестите много трудни ситуации.
 7. Клещи за корда - Тези клещи са удобни за рязане на кордата и закачане на тежести върху нея.

Нестандартни подаръци

нестандартни подаръци за риболовец фенер термос кеп спален чувал

 1. Кеп за риба - Когато рибата се хване на въдицата, кепа за риба подсигурява улова да не избяга.
 2. Преносим фенер - Такъв тип фенер е подходящ по време на нощен риболов, когато навън е тъмно.
 3. Палатка- Палатката е много подходяща за преспиване край езерото.
 4. Спален чувал -В палатката е хубаво да имаш и спален чувал.
 5. Термос - Термосът е много подходящ уред за запазване на напитките топли, когато си сред природата. Намери тук
 6. Газов котлон- Газовият котлон е подходящ за затопляне и варене на вода и ястия в полеви условия - идеално за един запален риболовец.
 7. Мрежа за лице против комари - Всеки знае колко неприятно и досадно може да бъде ухапването от комар.
 8. Соларна лампа - С такава лампа не е нужно да сменяте батерии. Просто я оставяте на слънце през деня и през нощта тя ще свети като звезда.
 9. Поставка за въдици - Когато човек има много въдици е хубаво да има поставка за тях, както на езерото, така и вкъщи.

Дрехи и облекло като подарък за рибари


Дрехи и облекла подходящи за подарък за рибар гащеризон зимна шапка

 1. Рибарски гащеризон - Рибарския гащеризон е добър подарък за рибар, защото предпазва от намокряне.
 2. Рибарска шапка - Рибарите имат нужда от подходящи шапки.
 3. Зимна шапка - За любителите на зимен риболов съответно е необходима зимна екипировка.
 4. Рибарски панталон - Понякога се налага рибаря да влезе във водата. Това е чудесен аксесоар за случаите, когато това се наложи.

Всяка една от идеите е оригинална сама по себе си, но ако желаете може да комбинирате няколко в едно. Това са нашите предложения за подарък за рибар. Ако вашият познат рибар обича да ходи и на лов, можете да разгледате и нашите предложения за подарък за ловец.