Независимо дали говорим за международен шофьор на камион, начинаещ шофьор или един от онези хора с природна страст към шофирането, всички ние познаваме поне един човек, който прекарва огромна част от времето си зад волана.

За празниците на такива хора винаги е добро ние да бъдем предвидливи и да им вземем нещо, което да е пряко свързано с тяхната професия или хоби да шофират.

Вижте нашият списък с най-оригинални подаръци за шофьор, който подбрахме за вас.

Подарък за шофьор на камион, тираджия или млад шофьор

идеи за подарък на шофьор

Подарък за шофьор


Да караш автомобил си е изкуство. Да го обърнеш в професия е нещо, което наистина е достойно за възхищение. Затова всеки един наш познат шофьор заслужава хубав и оригинален подарък. Първо, ето няколко общи предложения, подходящи за всеки шофьор.подарък за шофьор очила възглавница за път запалка с лого прахосмукачка за кола

 • Прахосмукачка за кола - Всеки, който обича колата си, обича тя да е чиста и подредена. Намери тук.
 • Писалка - заличител на драскотини - Идеален подарък за онези, които не могат да понасят драскотините по таблото на своето возило.
 • Фигурка на автомобил с изненада - Специалните декоративни автомобили с бутилка-изненада под капака са страхотен подарък за шофьор (за моментите, в които не кара, разбира се). Намери тук.
 • Слънчеви очила - Слънцето в очите е един от най-големите проблеми за шофьорите. Решете този проблем с чифт качествени слънчеви очила.
 • Запалка с емблема - Запалка с емблемата на любимия автомобил е готин подарък за запалените автомобилисти. Намери тук.
 • Калъф за ключове - За онези, които постоянно губят ключовете си някъде.
 • Крик - Въпреки, че всички си пожелаваме да не се стига до използването на този аксесоар, винаги е по-добре той да е наличен.
 • Възглавничка за колан - Този аксесоар прави шофирането на дълги разстояния по-комфортно и приятно и със сигурност всеки шофьор е добре да го има. Намери тук.
 • Фолио за стъкла - Предпазва вътрешността на колата от слънчевите лъчи през лятото и така тя остава по-хладна.

За мъж шофьор на 50

оригинален подарък за мъж шофьор термос зимни гуми инструменти за ремонт

Някои хора обичат да карат още от момента, когато вземат книжката си и не слизат от автомобила си цял живот. За онези, които празнуват своята 50-та годишнина и са заклети любители на шофирането, подбрахме няколко интересни предложения.

 1. Мек мокет за кола - Няма по-хубаво от това, когато влезеш в колата си да ти е меко и комфортно.
 2. Хубав ароматизатор - А след като ти е удобно, следващото задължително нещо е въздухът да бъде свеж и да ухае приятно.
 3. Карикатура за юбилей - Това е едно оригинално предложение, което може да съчетае в себе си възрастта на получателя и неговата страст по карането.карикатура подарък за 50 години юбилей на мъж шофьор
 4. Термо чаша - За да може любимите му кафе или чай да остават топли за дълго време, когато той е на път. Намери тук.
 5. Диск с музика - Ако получателят е фен на определен тип музика, диск с любим изпълнител или банда ще го зарадва, и ще му прави компания по време на шофьорските му приключения.
 6. Куфар за инструменти - Това е специален подарък за онези, които прекарват доста време и под автомобила освен вътре в него. Намери тук.
 7. Покривало за колата - Идеален аксесоар за запазване на боята на автомобила срещу прах, слънце и сняг.
 8. Стъргало за лед с ръкавица - Когато навън температурите паднат, запалените шофьори трябва да се погрижат за заледените стъкла на своите автомобили. С този аксесоар това става по-лесно, а и ръцете не измръзват толкова.
 9. Нагреватели за седалки - Отново подарък, който ще бъде оценен най-много през зимата. Намери тук.
 10. Протектор за слънце - Помага за това колата да не се превърне във фурна през лятото, когато температурите влязат в червената зона.

За международен шофьор

Подаръци за международен мъж шофьор хладилна чанта кутия за храна радио фигурка на камион

Понякога се случва нашите приятели и познати шофьори да карат на дълги разстояния и да прекосяват множество държави, за да извършат своите служебни задължения. Работата на такива хора е изпълнена с отговорност и те трябва винаги да са съсредоточени и настоящи. За хора с такава професия сме подбрали следните подходящи подаръци.

 1. Табло за бирени капачки - Ако вашият получател обича бирата и пробва всички различни видове в държавите, които обикаля (след работа, разбира се), то таблото за капачки е супер подарък за него.
 2. CD player - За да може да се наслаждава на любимата си музика по пътя и да си припява заедно с нея. Намери тук.
 3. Антистрес възглавница - Професията на международен шофьор понякога може да бъде доста стресираща и затова този подарък ще свърши страхотна работа на своя получател.
 4. Охладителна чанта - За съхранението на храна и различни безалкохолни напитки за дългите километри на пътя. Намери тук.
 5. Уикенд на вила в планината - След изтощителните дни, прекарани в каране, един уикенд на вила в планината може да се окаже мечтаният подарък за вашият шофьор.
 6. Дървен ТИР с ремарке - кутия за бутилка - Тематичен подарък, който може да послужи за украса на дома и съхраняването на бутилка скъп алкохол. Намери тук.
 7. Скреч карта на света или Eвропа - За да може шофьорът да отбелязва всички държави, в които е бил или през които е преминал.
 8. Електрическо одеяло за кола - Подарък, който ще внесе топлина и уют в купето на камиона през хладните дни от годината.
 9. Прибори и кутия за хранене - Често на международните шофьори се налага да се хранят по пътя. Затова този подарък е подходящ за тях. Намери тук.
 10. Кабели за акумулатор - По-добре да ги има и да не потрябват, отколкото да потрябват и да ги няма.

Подарък за шофьор на камион


подарък за мъж шофьор на камион шапка кутия за храна запалка за кола ключодържателЗа онези наши приятели и роднини, които прекарват дните си по родните и чуждите пътища, разнасяйки продукти, части и аксесоари, подаръкът е добре да бъде свързан с техния занаят. Избрахме няколко предложения за вас, които са подходящи за всякакъв повод и тип получател.

 1. Ключодържател – Камион - За да има къде вашият шофьор да държи ключовете си, а малкият аксесоар ще му напомня за неговата професия.
 2. Kомплект за правене на бира - Когато работните задължения приключат получателят може да се отдаде на креативно и забавно време, в което да създаде своя собствена бира. Намери тук.
 3. Играчка за табло - Забавните играчки са чудесен подарък за хора, които прекарват дните си в кабината на камиона.
 4. Ваучер за автомагазин - Ако пък не знаете какво да му вземете, подарете му ваучер за магазин, от който може да си купи части за любимия камион.
 5. Слънчева шапка - Подарък, подходящ за жарките летни дни, когато слънцето е безпощадно.
 6. Трансмитер - За да може вашият шофьор да слуша музика директно от мобилния си телефон, докато кара. Намери тук.
 7. Ръкавици за шофиране - Удобен и практичен подарък, който всеки шофьор би оценил.
 8. Тениска с карикатура на шофьор - Тениската с карикатура по поръчка ще зарадва своя получател несъмнено и ще му остане един страхотен спомен завинаги. тениска с каарикатура подарък за мъж шофьор
 9. Уред за измерване на налягане в гумите - Също практичен подарък, който може да спести много беди на своя притежател. Намери тук.
 10. Купичка за храна - Подходяща за ядки и снаксове когато той е на път.
 11. Панел за между седалките - За да запълва досадното място между седалките, където винаги падат разни дреболии.

Подарък за тираджия

подарък за тираджия спа масаж касичка масажор а крака навигация възглавничка за път

Всички знаем големите, страшни камиони ТИР. Мъжете, които управляват тези чудовища имат железни нерви и завидни умения зад волана. Те са силни и решителни и подаръците за тях трябва да са подобаващи. Ето няколко предложения за подарък, насочено именно към тях.

 1. Джобно ножче с клещи и фенерче - Мултифункционален уред, който ще е много полезен на своя притежател.
 2. Уред за масаж - След дългите часове, прекарани на пътя, този уред може да се окаже чудотворен. Намери тук.
 3. Възглавница за пътуване - За да може километрите, прекарани в шофиране, да са максимално комфортни. Намери тук.
 4. Спа уикенд - Подарете мечтаната почивка на вашия шофьор на ТИР, след дълъг период на неуморна работа.
 5. Торта-камион - Един сладък подарък, с който ще улучите право в целта.
 6. Мини тир с кранче - Когато работният ден по пътищата свърши, идва време на домашен комфорт и хубаво питие.
 7. Касичка-консерва - В нея вашият тираджия може да слага дребните монети, които му връщат по време на работа и да събере достатъчно за почивка или пък за нова част на камиона.
 8. Поднос за хранене в камиона - За моментите, когато се налага той да се храни в своето возило в някоя отбивка край пътя.
 9. Препарат за почистване на табло - Когато камионът се превърне в твой дом е важно той да бъде чист и да мирише добре.
 10. Навигация - За да помага на шофьора по обърканите маршрути в страните, които той никога не е бил.

Подарък за млад шофьор


подарък за млад шофьор кола стикер ключодържател пожарогасител жилетка триъгълникАко става дума за млад шофьор - момче или момиче, които току що са взели своята книжка, подаръците за тях трябва да бъдат насочени в тази посока.

 1. Карикатура с новата кола - Цветно, оригинално и запомнящо се - какво повече може да се иска от един подарък?карикатура с кола подарък за млад шофьор
 2. Универсално зарядно за кола - Защото на всеки млад човек (а и не само) винаги може да му падне батерията в най-неочаквания и неподходящ момент. Намери тук.
 3. Хендсфри - Удобната слушалка за разговори е чудесен начин да запазим безопасността на младия шофьор на пътя по време на шофиране.
 4. Ключодържател с номера на автомобила - Символичен подарък, който ще му напомня за новите умение и придобивка. Намери тук.
 5. Подложки за седалки - За да може свежият интериор на автомобила да се запази максимално дълго време.
 6. Стикери за кола с дизайн - Свежи и с различни дизайни, стикерите за кола са хубав подарък за млади шофьори.
 7. Пожарогасител и триъгълник за колата - Полезни аксесоари, които задължително трябва да присъстват във всеки един автомобил.
 8. Лепкава лента за табло - Удобна придобивка, която въвежда ред в хаоса на таблото.
 9. Видео камера за паркиране - Изключително полезен аксесоар, който ще помага на младия шофьор всеки път, когато той паркира. Намери тук.
 10. Блутут колонки за автомобил - За да може озвучението в автомобила да е на ниво и любимата музика да звучи постоянно.

Това беше нашата статия за подаръци, подходящи за шофьори. Надяваме се да сте избрали най-подходящите за тях, а ако не сте хвърлете едно око на нашите статии за подаръци за баща, любимия мъж или футболен фен за повече идеи. Разделяме се с пожелания вие и близките ви да сте щастливи и най-важното - в безопасност докато сте на път!