Казват, че мъжът е като хубавото вино – с времето става все по-добър. Ако това е вярно, то господата, които празнуват своите 70-та или 80-та годишнина би трябвало да са наистина достойни за едно хубаво, голямо празненство с цялото семейство и своите най-близки приятели.

И както се досещате един празник няма да е такъв без подаръци. Ето защо събрахме за вас списък с подаръци, подходящи за рожения ден на мъж, който става на 70 или 80 години.

Най-подходящите подаръци за 70 и 80 годишен юбилей

интересен подарък за мъж на 70 или 80

Подарък за 70 годишен юбилей


Седемдесетата годишнина е възраст, в която работата вече е зад гърба на мъжа и той може да се наслади на спокойствието на старините си, на своите деца, внуци и въобще на всичко постигнато до този момент.

Ето какво би било подходящо да подарите за рожден ден на такъв мъж.

Оригинални подаръци

оригинални подаръци за мъж на 70 или 80 буренце за вино масажор кошница за пикник инструменти

 1. Бъчва с чешмичка - Започваме с един стилен подарък, който е едновременно чудесен спомен, декорация на стаята, а също може да се бъде използван и практически. Намери тук.
 2. Забавна карикатура - Какъв по-добър начин да запазим един стойностен момент от това да го запечатаме в забавна карикатура, изпълнена с цветове и живот?забавна карикатура по снимка подарък за мъж на 70 или 80
 3. Охладител за бутилка - За да може любимата напитка на рожденика да е винаги добре охладена и готова за сервиране на масата.
 4. Кошница за пикник - Идеален избор на подарък за онези, които обичат да се наслаждават на спокойствието сред природата. Намери тук.
 5. Дървен мини шкаф с 6 чаши и ракия - За онези класически българи, които обичат своя дом, богатата трапеза и хубавата, отлежала ракия.
 6. Масажор за тяло - Този подарък е едно малко удоволствие, което рожденикът може да използва всеки ден. Намери тук.
 7. Инстурмент за двора - Когато един мъж се пенсионира, работата на двора се превръща в неговото ново призвание. Именно затова инструменти като бормашина, трион, или комплект чукове са чудесен избор на подарък за 70-тия рожден ден.
 8. Кутия за часовници - Ако пък вашият рожденик е от онзи тип хора, които харесват стилните часовници и ги колекционират, кутията за часовници ще го зарадва несъмнено.

Подарък за 80 годишен юбилей


На 80 мъжете обикновено са улегнали, пожънали плодовете на своя труд и отдали се на заслужена почивка. Техният юбилей е голям празник и за него е хубаво те да получат нещо, което ще им остане като приятен спомен от празника.

Интересни подаръци

интересни подаръци за мъж на 70 или 80 кожен колан и портфейл ножове сет за сирена интересен часовник фигурка

 1. Портрет - Това е избор на подарък, които показва лично отношение и грижа към човека, който празнува своя юбилей и несъмнено ще предизвика силни емоции. портрет по снимка подарък за мъж на 70 или 80 юбилей
 2. Сет за сирена -Ако той е почитател на доброто вино и различните сирена, комплектът от ножове за сирена и дъска за рязане е точно за него.
 3. Загряваща се възглавничка или одеало - Кой не обича комфорта на топлото и уютно електрическо одеяло, когато навън е зима и е студено?
 4. Комплект ножове - Страхотен избор, който ще свърши добра работа на празнуващия в неговото ежедневие. Изберете комплект ножове от качествена шведска стомана, за да може той да се вихри в кухнята.
 5. Статуетка - Нещо красиво за дома, което да му придава стил и индивидуалност и да напомня на получателя за хубавия празник. Намери тук.
 6. Дървена поставка Колело с ракия и вино - Класически подарък за онези стопани, които обичат традициите и народните обичаи.
 7. Стенен часовник - Часовникът за стена е идеален подарък, който с дизайна си ще придава специфична атмосфера и стил на помещението. Намери тук.
 8. Комплект портфейл + колан - Подаръчните комплекти са винаги посрещани радостно от мъжете, независимо от тяхната възраст, защото те са практични и полезни.
 9. Хубаво зимно яке - За да топли вашият юбиляр в студените зимни дни, когато снеговете паднат.
 10. Поставка за очила - Ако рожденикът носи очила или пък слага такива за четене, поставката за очила е един подходящ избор за подарък за 80-та годишнина.

Комбинирани подаръци за двата юбилея


Ето и някои подаръци, които са подходящи и за двата случая - и за 70 годишен, и за 80 годишен юбилей. В списъка сме включили както ръчно изработени неща, така и луксозни подаръци за наистина специални хора. Разгледайте нашите предложения.

Ръчно изработени

 1. Красива картичка с послание - Понякога картичката, изработена, написана и украсена лично от нас може да значи повече и от най-скъпия подарък на света.
 2. Ръчно рисувана акварелна карикатура - Акварелните карикатури са 100% изработени на ръка. Те са личен и сантиментален подарък, подходящ за всеки повод и възраст.ръчно рисувана акварелна карикатура по снимка като подарък за мъж на 70 или 80
 3. Гоблен - Красивите гоблени са нещо търсено и скъпо, което ги прави много специален подарък. Подарете нещо красиво, което ще стои на стената на рожденика и ще се помни дълго време.
 4. Албум със снимки - Да съберете албум със снимки - такива на рожденика от неговата младост, семейни снимки, снимки на внучета и правнучета - това е идея която ще трогне всеки възрастен мъж.
 5. Икона - Много от възрастните хора са религиозни и една красива икона за подарък ще бъде приета изключително топло и с благодарност. Намери тук
 6. Стихотворение в рамка - Ако имате поетични заложби, може да отделите време и да напишете стих или поема лично за рожденика. Гарантираме ви, че подобен подарък ще бъде високо оценен.

Личен подарък

личен подарък за юбилей на мъж чаша сърце скъп алкохол с персонализиран етикет почивка торта

 1. Рамка със снимка - Снимка от миналото на рожденика или пък такава на внуците е чудесен и личен избор на подарък.
 2. Торта с лично послание - Един оригинален и много сладък избор на подарък за 70-ти или 80-ти юбилей.
 3. Шарж по поръчка - Шаржа по поръчка е персонален и ценен подарък, който ще остане да радва своя получател дълги години след празника.личен подарък карикатура по снимка за рожден ден на мъж на 70 или 80
 4. Бутилка алкохол с персонализиран етикет - Етикетът с личен, забавен надпис със сигурност ще предизвика множество усмивки и приятни емоции. Намери тук.
 5. Ваучер за почивка - Ако той е споменавал за някоя мечтана дестинация, ваучерът за почивка за това място е един изключително стойностен подарък.
 6. Семеен колаж - Няма нищо по-хубаво и радващо окото за един възрастен човек от това да види цялата си рода на едно място. А когато това не е възможно, колажът със снимките на всички деца, внуци, братовчеди и сватове е идеалният заместител.
 7. Персонализирана чаша за кафе - Чашата с личен надпис е хубав и достъпен подарък, с който обаче няма да сбъркате и ще зарадвате получателя. Намери тук.

Луксозни подаръци

луксозни подаръци за мъж на 70 или 80 часовник ваничка масажор за крака кошница с плодове

 1. Комплект 6 чаши+ бутилка - Луксозният сет от чаши + бутилка е красив и ефектен подарък по случай годишнина.
 2. Луксозна подаръчна кошница - Подаръчната кошница включва бутилка скъп алкохол, кафе, бонбони от първокачествен шоколад, както и други луксозни вкусотии. Намери тук.
 3. Глобус бар - Един предмет изпълнен с класа и стил, страхотна декорация за всеки дом.
 4. Часовник - Хубавият часовник си остава един от класическите подаръци, с които никога няма да сбъркате.
 5. Кораб в бутилка - Страхотна декорация за бюро, шкаф или пък между книгите в библиотеката.
 6. Масажна ваничка за крака - Несравнимо удоволствие, към което рожденикът може да се връща всеки ден. Намери тук.
 7. Плазмен телевизор - Ако празнуващият е все още с един от онези стари телевизори с кинескоп, вероятно неговият рожден ден е добър момент той да бъде заменен с нещо по-модерно и качествено.
 8. Бутилка скъпа ракия - Ако той е един от онези класически мъже, вярващи в традициите и бита, шише скъпа ракия ще го зарадва искрено.

Идеи за подарък за 70 годишнина на мъж


Подаръци за ловец

оригинални подаръци за мъж ловец на 70 или 80 чино нож барбекю

Ако вашият човек е с дългогодишен стаж на ловец, то ние имаме няколко предложения, които ще зарадват искрено точно такъв тип хора.

 1. Сет за барбекю -  Пособията за барбекю са винаги добре дошли за всеки един ловец, който обича после сам да приготвя своя дивеч.
 2. Барбекю - А защо не и цяло барбекю - на газ или на въглища - на което той да пече прясното месо?
 3. Бутилка хубаво вино с мезе - Всички знаем, че ловците обичат доброто червено вино. Подарете му бутилка първокачествено вино с хубаво мезе и той ще ви помни винаги с добро.
 4. Ловджийски нож - Хубавият нож е религия за всеки човек с подобно хоби. Подарете му красив нож с дръжка от дърво или от рогата на елен и той несъмнено ще остане доволен. Намери тук.
 5. Дъска за рязане - А с хубавият нож идва и хубавата дъска, на която да реже мезетата за празника.
 6. Скара (електрическа или на въглища) - Ако барбекюто е твърде обемно като опция, можете да му вземете скара, която заема сравнително по-малко място, а има същата функционалност.
 7. Декоративна картина с оръжия - Красива инсталация със старинни пушки или пистолети, която всеки ловец би оценил истински. Намери тук.

Разделяме се с искрени пожелания празникът на вашите близки да бъде топъл, весел и изпълнен с любов. Надяваме се да сте успели да намерите точния подарък в нашия списък за 70 и 80 годишен юбилей. В случай, че ви трябват повече идеи можете да хвърлите едно око на нашите статии за Подаръци за пенсиониране, За ловец или Подаръци, подходящи за баща.