Всички обичат Коледа, но за децата тя е един наистина вълшебен празник. Те вярват в Дядо Коледа и в магията на този ден. Ето защо трябва да сме сигурни, че коледният подарък ще донесе радост и много вълнение у детето.

Готини, забавни и оригинални коледни подаръци за деца

Коледни подаръци за деца

 

Какви Подаръци за Коледа ще Зарадват Вашето Дете?


Всички обичат Коледа, но за децата тя е един наистина вълшебен празник. Те вярват в Дядо Коледа и в магията на този ден. Ето защо трябва да сме сигурни, че коледният подарък ще донесе радост и много вълнение у детето. Вижте какви коледни подаръци за деца избрахме, за да ви улесним в избора.

Подаръци за коледа за деца

 

 1. Комплект светещи звезди в тъмното - Подарете звездното небе на малчугана, като му вземете комплект флуоресцентни звезди за тавана на детската стая. Виж тук
 2. Барбарон - Барбаронът за детската стая е подходящ за всяка възраст подарък. На него се радват и малки, и големи момичета и момчета. Разгледай тук
 3. Домашен любимец - Сещате ли се за по-вълнуващ коледен подарък за едно дете от дългоочакваното кученце или коте, което ще се превърне в любимец и другар в игрите?
 4. Играчка - Коледната играчка трябва да е мечтана. Ако детето не е написало писмо до Дядо Коледа и не знаете за какъв подарък мечтае, то ето няколко топ идеи: кухня, кукла Барби или количка за кукли са подходящи подаръци за момиченце. Камионче, кола с дистанционно управление или куфар с инструменти са подаръци, на които момченцата биха се зарадвали.
 5. Магичен светещ пясък - С този интересен фосфоресциращ и неизсъхващ пясък децата ще се забавляват дълго и ще останат впечатлени от неговите способности. Научи повече

Коледен подарък за дете на 1 годинка

подаръци за дете на 1 година

 

Знаем колко трудно може да е да изберете подарък за толкова малко дете. На тази крехка възраст то все още няма предпочитания, но можете да заложите на забавни и цветни играчки.

 1. Професионална коледна фотосесия - Това е подходящ подарък, защото оставя спомен за малкото човече, който ще предизвиква усмивки и след 20 години.
 2. Детски портрет - Вълнуващ и запомнящ се подарък за цялото семейство. Представете си с какво умиление ще го гледа майката след 18 години.Детски портрет
 1. Коледно одеяло - Едно пухкаво и топло одеяло с коледен мотив би бил перфектен подарък за малкото дете. Ще осигурите неговия комфорт, а в очите на майката то ще изглежда като малко коледно съкровище.
 2. Музикална играчка - Когато става дума за малки деца това е един наистина подходящ подарък. Изберете играчката спрямо пола на детето.
 3.  Бебешка козметика - Кожата на малките деца е много нежна и изисква постоянни грижи. Такъв подарък би зарадвал и майката, и бебето. Изберете проверена и луксозна марка. На пазара има много специализирани.
 4. Комплект коледни лигавници - Те се цапат много лесно и бързо, а майката винаги има нужда от още.

Коледен подарък за дете на 6 години

коледни подаръци за дете на 6

В тази възраст децата са изключително любознателни и отворени към света. Важно е при избора на подарък да заложим на нещо, което ще привлече вниманието им, а не на практични вещи като дрехи например.

 1. Пъзел- Това е един занимателен подарък, който ще предизвика детето. Бъдете сигурни, че сте го опаковали празнично и сте избрали подходяща картинка.
 2. Комплект за рисуване- Ако детето обича да рисува, искрено би се зарадвало на такъв подарък. Пастели, моливи, четки, боички и платна за рисуване биха го накарали да се усмихне истински.
 3. 3D химикал за моделиране - Това е подарък, който развива въображението и забавлява едновременно. Важно е докато го използва да има родителски контрол, което пък е предпоставка за прекарване на време заедно и укрепване на връзката дете-родител.Виж тук 
 4. Касичка - Това е един добър начин детето да се научи да пести и да се забавлява. Изберете подходящ дизайн, който ще се хареса и ще е удобен за детето.
 5. Детска тротинетка - Всяко дете си мечтае за такъв подарък. Изберете модерен и качествен дизайн.

Подарък за Коледа за дете на 7 години

Подарък за дете на 7

 

На тази възраст децата имат нужда от забавления и игри. Ние ви препоръчваме все още да не избързвате с подаръците за големи и да оставите детето да изживее детството си.

 1. Часовник с фенерче - Това е подходящ начин да покажете, че го смятате за голям без да убивате забавата. Изберете дизайн, съобразявайки го с пола на детето.
 2. Воден пистолет - Сами се сещате каква забава настава при игра с такъв пистолет. Естествено зимата не е най-подходящото време, но лятото със сигурност детето ще го използва с радост. Изберете качествен модел и бъдете в крак с тенденциите.
 3. Комплект за детски фокуси - Ако детето има интерес към света на магията, такъв подарък би породил истинска радост. С него ще може да забавлява както семейството, така и приятелите си.
 4. Ролери - Знаем, че напоследък те са мечтан подарък от много деца. Ако детето е показало, че се интересува от такъв тип дейности или конкретно е харесало модел, може да го зарадвате като ги оставите под елхата.
 5. Таен дневник - Децата като всяко друго същество държат на личното си пространство. С такъв подарък вие ще покажете, че уважавате неговото.

Коледен подарък за дете на 8 години

Подарък за дете на 8

На тази възраст обикновено децата не пишат на Дядо Коледа, а казват какво им харесва и какво искат. Достатъчно е само да слушате или да проведете разговор, в който да попитате детето какви са интересите му.

 1. Игра туистър - Това е подходяща игра както за семейно забавление, така и за игри с приятели. Подходяща е за студени зимни вечери и топли летни дни.
 2. Маратонки - Обикновено децата си падат по модели, които някои техни приятели имат или такива, които някоя известна звезда носи. Ако пък детето не е споменало нищо, е добре да изберете качествен модел, съобразен с вкуса на детето.
 3. Телескоп - Подарък, който ще зарадва всяко любознателно дете.
 4. Детска нощна лампа проектираща съзвездия - С този подарък ще създадете уют в стаята на детето и то ще заспива по-спокойно.
 5. Комплект за експерименти - Подарък, който ще задържи вниманието на детето за дълго. С него то ще учи докато се забавлява и опознава света.

Подаръци за Коледа за дете на 9 години

подарък за дете на 9

Дори да ви се струва пораснало, на тази възраст детето има нужда от забавления. Можете да се насочите към подаръци за възрастни, които обаче носят радост.

 1. Портативна конзола - Обикновено този тип конзоли вървят с вградени игри. Детето ще се забавлява дълго време с нея.
 2. Играчка с дистанционно управление - Без значение дали ще е количка или мини дрон децата изпитват удоволствие да управляват нещо със собствените си ръце. Този подарък може да бъде включен в много детски игри и тайни операции за намиране на всички лакомства в къщата.
 3. Уроци по ски - За любителите на зимните спортове и снега. Повечето деца обожават снега, а какво по-забавно от ден прекаран върху ски.
 4. Светеща в тъмното музикална кутия - Децата обичат да крият на сигурно място важни за тях предмети. Подарете му стилна музикална кутия, в която ще може да съхранява на сигурно всичко важно.
 5. Чаша с коледна карикатура - Представете си колко би се зарадвал малчугана да пие сутрешното си мляко или чай в специална чаша с негова карикатура. Изберете сюжет, който ще го развесели (любим герой или филм).Чаша с карикатура

Коледен подарък за дете на 10 години

Коледен подарък за дете на 10

На тази възраст децата трябва да бъдат провокирани да творят и опитват нови неща. Важно е да ги научим да са част от обществото и да бъдат креативни.

 1. Мобилен телефон - Обикновено детето се вълнува, когато става на 10. Тогава от 1 цифра, то започва да отброява 2. Този рожден ден е събитие, за това и подаръкът трябва да голям. Телефонът е добър начин да му покажете, че му имате доверие и вече го считате за пораснал човек.
 2. Настолна игра - Този тип игри учат децата на работа в екип и рационално мислене.
 3. Playstation - Всички деца се радват на електронните игри. Този подарък може да се превърне в семейно забавление - направете си уикенд с игри и лакомства.
 4. Термо чаша - Децата искат да имат своя собствена индивидуалност и стил. Такъв подарък би ги накарал да се чувстват като възрастни и да ги откроява.
 5. Смарт часовник - Ако искате да впечатлите детето с подарък, който е стилен и модерен, това е начинът. 

За дете на 11 години

Възраст, в която детето започва да изявява своя характер по-бурно. Трябва да му покажете, че го разбирате и подкрепяте.

 1. Светещо табло за съобщения - За дете, което иска да изрази себе си и чувствата си без да говори, светещото табло за съобщения е идеален подарък. Така то ще ви каже как се чувства без да се налага вие да го разпитвате.
 2. Видео игра - Децата често се изолират от възрастните като играят игри. Ако вместо да му се карате, му подарите игра, която то иска, със сигурност ще го оцени и ще усети вашата подкрепа.
 3. Скреч карта - За любителите на пътешествията. С този подарък можете да запалите страстта на детето да пътува и опознава света. Повече информация за продукта
 4. Таблет - Това устройство би било полезно както за обучение, така и за забавление и игри.
 5. Скейтборд - Почти всяко дете преминава през тази фаза. Изберете подходящ модел и дизайн, който детето ви ще хареса.

За дете на 12 години

коледен подарък за дете на 12

Времето, когато практичните подаръци започват да стават желани. Помислете от какво има нужда детето или кое ще внесе цвят в ежедневието му.

 1. Скутер - С него детето ви ще се придвижва лесно и бързо.
 2. Забавна карикатура - Подарете му негова карикатура със забавен сюжет. Може да включите негови приятели или домашен любимец, ако има такъв.Карикатура за дете
 1. Фотьойл пуф- Изберете цвят и модел, който ще отива на неговата стая.
 2. Слушалки - Те са средството, с което децата се откъсват от реалността и започват да мечтаят. Дали ще слушат музика, ще говорят с приятели или ще играят игри, те със сигурност ще оценят жеста.
 3. Билети за концерт - Ако детето ви много иска да отиде на определен концерт или събитие, вие може да сте готиният възрастен, който ще му вземе билети.

За дете на 13 години

Коледен подарък за 13-годишно

Истински тийнейджъри! Знаем колко е трудно да се справите с тях, но ние сме ви подготвили предложения, които ще зарадват и най-киселият малък-голям човек.

 1. Парфюм - О, да! Това е подарък, който със сигурност ще бъде оценен. Изберете известна марка с приятен аромат.
 2. Козметика - В тази възраст децата са затрупани със съмнения относно тялото си. Подарявайки такъв подарък вие ще му спестите притеснението лично да ви моли за козметика. Изберете продукти, които смятате, че са подходящи за неговата възраст.
 3. Дреха - Дрехите никога не са достатъчни и бързо омръзват. Тийнейджърите искат да са в крак с модата, за това подарете дреха, която е споменал, че иска или му харесва.
 4. Снимка на канава - Идеален подарък, който да окачи на стената. Изберете подходяща снимка с важен за него човек или животинка. Научи повече

Снимка върху канава

 

 1. Музикален инструмент - Често децата искат да свирят и да създават музика, но просто нямат достатъчно финанси, за да си купят сами. Ако вашето дете се увлича по музиката, това е подарък, който наистина ще му хареса.

Малки Коледни Подаръци за Деца

Малки коледни подаръци

 

Ако сте поканени при роднини за Коледа, най-вероятно се чудите какво да купите на децата, за да не се сърдят и карат помежду си. Ние сме тук да ви помогнем в този така труден избор. Добрият вариант е да вземете по нещо мъничко за всяко дете.

 1. Зимна шапка - Топла, мека, удобна, но и красива шапка е добър подарък. Изберете коледен дизайн или пък ежедневна, която ще носят и след като отминат празниците.
 2. Шоколадов Дядо Коледа - Децата винаги ще се зарадват на сладко изкушение, така че няма как да сгрешите.
 3. Плюшена коледна играчка - Една малка играчка с любимото животинче на детето би го зарадвала истински.
 4. Коледен химикал - За деца между 6 и 10 години е идеален подарък. Те ходят на училище и ще има къде да се похвалят с придобивката. На пазара има много модели, сред които може да изберете най-подходящия.
 5. Декоративна възглавничка - Можете да поръчате персонализирана със снимка или просто с коледен дизайн. Разгледай продукт

Надяваме се нашият списък с подаръци да ви е помогнал с този така труден избор. Без значение кой подарък изберете или каква е възрастта на детето, мислете първо от негова гледна точка, и какво би харесало то.

С цел да ви спестим времето за избор на коледни подаръци, събрахме за вас оригинални идеи в статията ни 50 Оригинални Подаръци за Коледа В нея ще намерите предложения, подходящи за цялото семейство.

Ако търсите коледен подарък за момче, но все още се колебаете какво да му поднесете, погледнете още много идеи в Коледен Подарък за Момче - Топ Предложения. А свежи идеи за подаръци, подходящи за момиче, има в статията Коледен Подарък за Момиче - Идеи за Всяка Възраст.