В днешно време смартфоните са неизменна част от ежедневието на голяма част от хората. Аксесоарите към телефоните са не по-малко важни от самите тях. Освен за защита кейсовете помагат да разкрасите вашия апарат — те ще направят външния му вид по-привлекателен.
Съществуват най-различни модели кейсове, които карат притежателя им да се гордее с тях. Освен от материала, от който са изработени, има и много видове дизайни, кой от кой по-интересен.
Някои предпочитат такива, които покриват само гърба, други ‒ тип тефтери или пък 360 градусова защита. Независимо от модела, можете да изберете персонален калъф, който само вие да притежавате.

Калъфи за телефони по поръчка

За кого е подходящ подаръкът

Когато стане дума за подаръци, всеки се затруднява. Etuo.bg предлага различни персонализирани калъфи, които да изработите за вашия любим човек.
Всеки би се зарадвал на кейс, създаден специално за него. Било то със снимка или надпис, вашият приятел ще притежава личен калъф, подходящ за неговия вкус.
Освен че предпазва телефона от наранявания, той ще му напомня винаги за вас, независимо колко далеч сте един от друг. Без значение от повода ‒ дали за Коледа, Свети Валентин, или пък рожден ден, този подарък със сигурност ще зарадва всекиго.

Как се прави калъф по поръчка

В изработката на такъв калъф няма нищо сложно. Единственото, което се изисква от вас, е да следвате следните лесни стъпки:

  1. Влезте в сайта Etuo.bg и изберете модела калъф, над който бихте искали да работите. Обърнете внимание на материала, от който е направен. Съществуват най-различни видове – силиконов, алуминиев, дървен или кожен. Също така вижте и каквъв точно е типът – покритие само върху гърба на телефона, тип книга или флип.
  2. След като изберете вида калъф, открийте модела телефон, за който бихте искали да бъде направен. Тук е много важно да изберете точния, тъй като може да се получи разминаване на камерите или копчетата.
  3. Имате опции за избиране на фон. Богатата гама от цветове ви позволява да съчетаете максимално фона с надписа или снимката, които по-късно ще позиционирате върху него.
  4. Въвеждайки текста или снимката, която сте избрали, програмата ви позволява да коригирате размера, цвета и местоположението. Поиграйте си и бъдете максимално креативни, за да получите страхотен резултат. Ако нямате идеи можете да ползвате готови графики, които да ви помогнат в изработката.
  5. Ако искате да добавите някоя ваша снимка, се погрижете тя да бъде с добро качество и в подходящите размери. Когато сте готови с изненадата, просто добавете вашия краен продукт в кошницата.

Калъфите по поръчка са наистина уникален подарък, в който ще оставите частица от вас. Запечатвайки спомените си в него, вашият приятел ще ви носи навсякъде със себе си.

Идеи за надпис и снимка

Подаръкът ще бъде личен, което означава, че и това, което е изобразено на него също трябва да бъде персонализирано. Изборът на снимка и надпис е много важен, защото те съдържат цялата ваша енергия, която искате да предадете на човека отсреща.
Ако се чудите какъв надпис да изберете, то най-подходящият би бил някаква фраза, която ви напомня един за друг. Можете да използвате шега, която винаги ви разсмива, или някакъв цитат, който свързвате с вашия любим човек.
Друга опция за текст е мотивираща фраза, която ще го накара да повярва в себе си. Започвайки деня с нея, той ще има сили да се справи с всяко предизвикателство.
В случай че се чудите каква снимка да изберете, то спокойно може да се поровите в галерията си. Нека тази снимка ви напомня за любим момент, незабравима почивка, най-вълнуващия рожден ден или просто спомен, който ще остане запечатан в съзнанието ви цял живот.